calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse

PAKLENI PLAN Maja postavila zamku Stanislavu! BRUTALNA OSVETA

Objavio: RHT
28/05/2024 1:20 PM

Maja postavila zamku Stanislavu!

Maja postavila zamku Stanislavu! /  Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official
Maja postavila zamku Stanislavu! / Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak nekoliko puta su imali vrelu akciju u toaletu. I to nakon pisma njegove kćerke u kojem mu je predočila kako treba da se ponaša. 

Iako je javnost vidjela snimke njihovih intimnih odnosa, Krofak, koji ju je, kako Maja tvrdi, natjerao da ugasi kamere, naglašava da nisu bili intimni nakon čestitke koja je stigla od kćerke. 

Marinković je priznala sve o odnosima sa njim i šta ju je tjerao da radi.

Maja postavila zamku Stanislavu!

– On je rekao da neće biti se*sa nakon pisma kćerke. Ja počinjem da mislim da je on mene tipovao, ja sam u prethodna dva dana plakala. Meni nije jasno kako on može da kaže da se hladi, a mi imali odnos u spoljnem WC-u. On je meni rekao da ja ugasim kamere, a on je mislio da su one kamere gore protivpožarni aparati. Ja nemam nikakav problem da se to pusti u četvrtak – rekla je Maja.

Maja
 

– Ako vidite moj se*s, svi vi pi*ajte po meni ovdje – dodao je Stansilav.

– On je mene klasično iskoristio, ali ponijela sam ja ćebe, meni p*rnić ne treba – dodala je Maja.

 Rekao je da njegov se*s niko neće vidjeti – dodao je Milan.

 Govorio je da je sramota za projekat jer smo mi ugasili kamere, ja znam da nisu ugašene. Uroš je ispao kolatelarna šteta, a Stanislav je mene tipovao. Ja sam bila trofej. Miona je u pravu, on ne voli nikoga, on voli samo sebe. Ne vjerujem da on voli Mionu – dodala je Maja.

Maja
 

– Ti tvrdiš da ste vi imali se*s u WC-u – upitao je Milan.

– Da, evo ga ćebe. Ja sam ubjeđena da je on htio Mionu da vodi u svingeraj. On je pogazio sve stavove koje je imao, on je došao zbog Mione. Nije došao zbog sebe. Ja sam se u njega zaljubila, nisam robot. Prija mi, proveli smo dva mjeseca, spavali, jeli, šetali. On gleda u Mionu, ali on voli samo sebe, a ja sam mu bila premija. Opet od nebitnih pravim bitne, jer ovdje je Ša bitan, a ne Stanislav – dodala je Maja.

Stanislava ismevaju zbog lažnih tvrdnji 

Stanislav tvrdi da nije imao intimne odnose sa Majom nakon pisma, iako su gledaoci već vidjeli snimke vrelih akcija. Rekao je da u toaletu nije bilo kamera, već da su to protivpožarni aparati, nakon čega je naišao na brojna ismijavanja. 

On se ni tu nije zaustavio, već je javno saopštio da će se baciti sa krova na glavu ako bude pušten snimak. Od cimera je sinoć tražio da uriniraju po njemu, ako bude postojao snimak vrele akcije sa Majom. 

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS