calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Dnevni horoskop za utorak, 20. avgust: Ribama zdravlje odlično i Ovnovi imaju razloga za radost

Objavio: RHT
20/08/2024 9:00 AM

Ovnovi imaju razloga za radost

Ovan

Popodne ćete imati puno obaveza i previše za vaš pojam što se tiče posla. Ljubav je stabilna i to vas raduje. Porodica vas opterećuje svojim obavezama. Zdravlje dobro. 

IZVOR: SHUTTERSTOCK

Bik

Tvrdoglavo ćete braniti svoje emocije pred partnerom. Ljubomora je veliki problem u narednom periodu. Budite spremni na razgovor. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Danas je veoma važno da budete tamo gdje je vama dobro. Nemojte se previće uzbuđivati i praviti sebi probleme posebno kada je u pitanju ljubav. Problemi sa glavoboljom. 

Rak

Do kraja dana povoljne vijesti iz inostranstva u vezi posla. Pokušajte da se koncentrišete što se tiče ljubavnih dilema. Porodica vas opterećuje svojim planovima. Zdravlje je odlično. 

Lav

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Posao vas umara. Novac stiže sa više strana. Mogući problemi sa kičmom. 

Djevica

Budite u dosluhu sa prijateljima i na taj način ćete uspjeti da se ostvarite na najbolji mogući način. Poslušajte osobu koja je u znaku Ovna u vezi novca i troškova. Ljubav je stabilna. 

Vaga

Ovo je idealan period da se vidite sa partnerom i da objasnite neke stvari. Ovo se najviše odnosi na ljubavne odnose iz vaše prošlosti. Budite spremni na kompromis. Nervna napetost. 

Škorpija

Vaša snaga se nalazi u tome što ispričate i kažete drugima posebno kada je u pitanju poslovna stranu. Finansijski plan napokon je bolji i to vas ohrabruje da razmišljate o novim poslovima. Ljubavna veza je veoma nestabilna.

Strijelac

Do kraja dana povoljne vijesti i nove informacije u vezi osobe u znaku Jarca. To je neko sa kim ste poslovno ali i emotivno povezani. Problemi sa zubima. Posjetite zubara.

Jarac

Ovo je veoma čudan dan jer ćete imati priliku da otvoreno pokažete svoje mišljenje o ljudima koji su vam bliski. Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva. 

Vodolija

Vaša snaga se nalazi u potrebi da budete snažni i jaki. Posebno se ova vaša snaga odnosi na posao i ono što zavisi od vas. Ljubavni život može da bude bolji ali to zavisi od vas. 

Ribe

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoja mišljenja u krugu porodice. Ljubav je velika podrška i to vam daje nadu i vjetar u leđa. Zdravlje je odlično. 

BONUS VIDEO:

Ovnovi imaju razloga za radost

najžena.alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS