calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Ova tri horoskopska znaka čekaju karmičko iscjeljenje

Objavio: RHT
07/02/2024 12:20 PM

Astrolozi najavljuju brojne šokove i iznenađenja tokom februara, međutim smisao ovih iskušenja će biti da dovedu do svojevrsnog iscjeljenja. Ukoliko želimo da dođemo do određenih nagrada u životu, moraćemo da platimo cijenu za njih, a ovaj mjesec će nas naučiti takvoj mudrosti.

Foto: Ilustracija

Međutim, predstavnici tri znaka Zodijaka imaće najviše koristi od karmičkih lekcija koje će naučiti u februaru. Astrolozi tvrde da će baš oni dati sve od sebe u rano proljeće i uživati u plodovima svog rada i zalaganja.

OVAN

Ako želite da bezbjedno izgurate ovaj mjesec, biće vam potrebno što više energije za razmišljanje.

Očekuje vas period u kojem o svemu morate dobro da razmislite, a svaku odluku da pažljivo izvagate. Međutim, nemojte zaboraviti da slušate i svoje srce, a ne samo vaš mozak.

Trenutno se suočavate sa brojnim izazovima, uključujući i neka veoma osjetljiva unutrašnja pitanja, u vašem ličnom životu, poslu i karijeri.

Ne volite da ni o jednom od ovih pitanja mislite kao o problemima, međutim, shvatili ste da ste na sebe preuzeli više obaveza nego što možete da podnesete.

Moguće je da ćete i ovog mjeseca želeti da proverite šta je za vas dostižno, a šta nije. Izanalizirajte podrobnije situacije u kojima se nalazite u ulozi profesora, ili učenika.

U oba slučaja ste na sebe preuzeli prevelik pritisak kako biste uspeli, pa je moguće da će vas preplaviti osećaj frustracije, zbog kojeg možete poželeti da od svega odustanete.

Tokom februara ćete imati pune ruke posla i neophodno je da preispitate šta zaista možete da odradite, a šta je potrebno odložiti.

Ovaj proces će vam doneti preko potrebno olakšanje i konačno ćete uspeti da odahnete.

LAV

Uvek dajete svoj maksimum kako bi stvari protekle glatko.

Međutim, kada naiđu teška vremena, nikad nemojte da zaboravite da ste baš vi, za razliku od drugih, u stanju da crpite dodatnu snagu iz problematičnih situacija.

Moguće je da će vam februar donijeti pregršt uzbudljivih prilika, ali se takođe možete osjećati pod pritiskom da preuzmete i mnogobrojne rizike.

Budite spremni na činjenicu da ćete u jednom trenutku želeti da dignete ruke od svega.

Otkrićete da vam je neophodno da provedete neko vrijeme sami sa sobom, kako biste počeli da cijenite ko ste zaista.

VAGA

Ljubav će se ovog mjeseca poigravati sa vašim umom, pa bi trebali da obratite posebnu pažnju.

Moguće je da ćete se osjećati preopterećeno, međutim, vjerujte sopstvenoj intuiciji kako biste pronašli utjehu.

Djelovaće vam kao da se oko vas dešavaju stvari, koje zapravo nisu stvarne. Na primjer, možda ćete misliti da vas ogovaraju, ili da vam nedostaje tuđe odobrenje za nešto.

Ego će vam ovog mjeseca biti posebno ranjiv, međutim, mnogo zavisi od načina na koji ćete odlučiti da se odnosite prema vašem okruženju.

Možda ćete se zaljubiti u osobu koja vam šalje nejasne i pomiješane signale.

Što se tiče odnosa sa partnerom, normalno je da želite da razjasnite komunikaciju u vezi.

Pokušajte da mu objasnite da igranje kojekakvih igrica može samo da izazove sumnju i zbunjenost,

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Luftika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS