calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dragana Mitar doživjela nervni slom: “Ko širi laži o meni i Fetiću” MILJANA NAPALA OBEZBJEĐENJE Pogodila ga u glavu! Anelina sestra Sita otkrila kako majka reaguje na njenu vezu sa Janjušem, pa se osvrnula na Asmina Durdžića: Norin tata je izjavio da NE ŽELI DA JE IZDRŽAVA! CITY HYPE: Mirka Vasiljević o odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem! TANJA SAVIĆ PRED SUĐENJE SA BIVŠIM SUPRUGOM OD DOMA NAPRAVILA BAJKU! Jelka duplo veća od nje, a evo ko joj je pomogao (FOTO) TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi

Ova manekenka na osnovu naučne studije ima savršeno tijelo

Objavio: RHT
08/11/2023 11:39 AM

Do sada su dizajneri, modna industrija i marketing diktirali trendove, ali izgleda da i nauka ima šta da kaže na tu temu. Tako je nova studija otkrila da najidealniju figuru na svijetu ima jedna manekenka koja se ne uklapa u dosadašnje stereotipe.

Foto:  Instagram

I to ni po izgledu, ni po godinama. Odmah da otkrijemo da ima 43 godine i da nije mršava, a nema ni figuru pješčanog sata. Revolucionarna studija sa Univerziteta u Teksasu u prvi plan donosi nove ideale.

Studija otkriva da se trenutno preferira “puniji” tip tijela sa izraženim oblinama. Po njima najidealniji indeks tjelesne mase je 18,85, a interesantno je da sve te mjere ima britanska menkenka i model Keli Bruk.

Tako da možemo reći da se po naučnicima njen izgled smatra idealom ljepote.

No, strani mediji napominju i da ova studija ne poništava bilo koji oblik tijela kao ružan ili nepoželjan i da su ljepota i privlačnost subjektivne kategorije. Što bi se reklo – ljepota je u oku posmatrača.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS