calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“OTVORILA SAM OČI TOKOM AMPUTACIJE NOGE” Stravična ispovijest bivše rijaliti učesnice “IMAM KANCER! REKLI SU DA ĆU ŽIVJETI JOŠ DVA MJESECA” (VIDEO)

Objavio: RHT
10/02/2024 5:45 PM

Ekskluzivno, naše voditeljke, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji bivšu rijaliti učesnicu i manekenku Tatjanu Jovančević, koja je u emisiji ispričala svoju tragičnu priču i borbu za životom.

Tanja je u emisiji otkrila sve detalje svoje borbe sa dva karcinoma, od kojih joj je prvi odnio nogu, kada su joj amputirali nogu sa dvadeset godina, a potom nakon dvadeset godina drugi kancer joj je odnio dojku.

Teže mi je bilo kada sam ostala bez kose, nego bez noge– rekla je Tanja u “ShowBLIZ” emisiji, a onda ispričala jezive detalje amputacije:

Ljekari su mi pričali poslije, kažu da dok je ljekar palio testeru ja sam otvorila oči tokom amputacije noge. Ljekar je plakao dok mi je sjekao nogu– rekla je Tanja.

Cijelu emisiju “ShowBLIZ” sa Tanjom Jovančević, pogledajte ispod teksta.

Emisiju “SHOWBLIZ” gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vrijeme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentarisanje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 časova, reprizni termin Vas očekuje već u ponedjeljak u 13 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS