calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

Otkriveno šta se krije iza prijetnji i batina koje je dobila Miona Jovanović!

Objavio: RHT
16/04/2024 4:20 PM

Šta se krije iza pretnji i batina


Miona Jovanović 
ne prestaje da šokira javnost i svoje fanove novim detaljima iz svog privatnog života.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako na početku nije pričala o prošlosti nije mogla da izbjegde sve svakodnevne skandaloznije tvrdnje. 

Naime, da nije omiljena među društvom pokazuju svi koji su joj okrenuli leđa. Sve je više onih koji žele da pričaju o njenoj prošlosti, lošim potezima, prevarama i preljubama.

Tako je nedavno jedna bivša prijateljica ispričala kako je navodno pokušala da rasturi brak fudbaleru, koji je sve ispričao supruzi. Nakon toga joj je ona napravila sačekušu. 

– Nije tajna da je Miona djevojka koja voli pare. Voli moć i oduvijek je sanjala da ima moćnika pored sebe. Prije nego što je upoznala Krofaka i ovog matorog milionera, koji joj je obećao karijeru i album kada se završi rijaliti udarala je na sve strane. Pričala mi je da bi joj fudbaler pao k’o kec na desetku: “Vidiš JK, ona sada nije s Duškom, ali ima sve benefite od njega. Sredila je život. Tako ću i ja. Moram da nađem nekog glupog fudbalera”, govorila je ona. Mislila sam da se šali i da je samo pukla. Ispostavilo se da je ozbiljna i da je samo čekala koga će da startuje i pikira za pakleni plan – otkrila je jedna od Mioninih bivših drugarica koja nije željela da joj se otkriva identitet.

Ona je takođe navela i da je Miona toliko smarala i opsjedala jednog fudbalera, da je on sve rekao svojoj ženi. Navodno joj je ona zaprijetila, počupala je i išamarala. Od tada ih je Miona izbrisala iz telefona i nikada tog dečka nije okrenula.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS