calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

“ZLO” Otac Ša van sebe zbog Mione, ne može više da izdrži, HITNO REAGOVAO!

Objavio: RHT
10/04/2024 8:40 PM

Otac Ša van sebe!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Otac Ša van sebe!

Reper Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović mjesecima su jedna od glavnih tema rijalitija.

Njihova veza već nedjeljama je na klimavim nogama, a odnos im je sve turbulentniji.

Nenadov otac Zoran u početku je podržavao vezu Mione i Ša, ali sada je otkrio da nema tako lijepo mišljenje o izabranici svog sina.

Naime, nakon što su pojedini korisnici društvenih mreža komentarisali kako bi Miona trebalo da raskine sa Aleksićem i spasi sebe, Kiza nije izdržao već je ušao u raspravu.

– Koje ste zlo, onda se se spasi, pa ona nema ni gram osjećanja – napisao je on ispod komentara na jednoj Instagram stranici.

Podsjetimo se jedne od nedavnih laži Mione:

Očigledno je da je situacija mnogo složenija nego što se prvobitno činilo, a gledaoci su ostali zatečeni ovim neočekivanim otkrićem.

Miona je priznala da se viđala sa Nikolom, a Ša je poludio:

 Sa Nikolom Orozovićem sam se nekoliko puta čula i pila piće – rekla je Miona.

Nakon ovog otkrića, društvene mreže su bukvalno eksplodirale komentarima o Mioninom ponašanju i iskrenosti. Mnogi su izrazili razočaranje i nezadovoljstvo, ističući da je Miona izgubila povjerenje javnosti svojim neiskrenim izjavama.

Ovo nije prvi put da je Miona u centru pažnje zbog kontroverzi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS