calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

OPERISAO IH SJEKIROM! Hitno oglašavanje Jelene Karleuše, ključa od bijesa!

Objavio: RHT
12/02/2024 3:58 PM

Pjevačica Jelena Karleuša svakim svojim javnim potezom izazove veliku pažnju javnosti, a gotovo svaka njena izjava se prepričava danima i “protrese” estradno nebo.

Iako je većina oduševljena pjevačicinim izgledom, pogotovo u posljednje vrijeme kada je liniju dovela do savršenstva, ali uvijek se mogu naći oprečni komentari.

Ona se sada oglasila putem svog Instagram profila, te istakla da je fanovi redovno obavještavaju o negativnom komentarisanju vezano za nju, međutim, pjevačicu to i ne dotiče, s obzirom da prioritet stavlja na to ko plasira takve riječi o njoj, a ne šta je izrečeno.

– Nevjerovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vrijeđa u javnosti, ja moram da guglam to ime da bih uopšte ukapirala o kome je riječ. Uvijek vidim neke grozne likove, neke zadrigle debele neokupane muškarce koji imaju fizionomiju orangutana ukrštenog sa homosapijensom, nekakvi narkomani ili neke žene koje je plastični hirurg očigledno operisao sjekirom, pa polio kiselinom. Ljudi, budite realni… Ja mogu iz sažaljenja da odgovorim, ali… Nekako ni to ne ide – napisala je Jelena na svom Instagram storiju. 

Podsjetimo, Jelena je pre dva otputovala u Njemačku, gdje je imala nastup, a tom prilikom je pratiocima priredila vrele kadrove iz kupatila gdje se pripremala da izađe na binu. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS