calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

OPASNO: Albanski teroristi prete bombama ŠIROM SRBIJE!

Objavio: RHT
12/11/2022 12:22 PM

Na adresu više beogradskih medija stigao je još jedan preteći mejl sa dojavom o navodno postavljenim bombama u gradovima širom Srbije. U mejlu koji je potpisan sa “UČK UČK” navodi se da nije zaboravljen „ni genocid iz 1913. godine, ni Račak, niti ijedan civil ubijen na Kosovu”.

Pixabay

„Osveta je pre svega namenjena ljudima koje smatramo najodgvornijim za zločine, i za terorističku politiku srpske države. Sada što će na tim mestima biti i kolateralne štete, vari k**i, ko im je kriv kada rade sa ili za vas četnička g***a. Zvonko i Milane, krvi ćemo vam se napiti”, navodi se u pretećem mejlu, kao i da će „ulice biti pune krvi” i da će „organi leteti na sve strane”.U mejlu se dodaje da ako NATO bombardovanje nije bilo dovoljno da se „odustane od srpskog Kosova”, to će uraditi autori mejla.

„Ako vas NATO nije naterao da odustanete, ako vas prva generacija UČK nije naterala da odustanete, mi ćemo vas naterati, tako što ćemo rat preneti u vaše domove, stanove, firme, kancelarije, na vaše ulice. Kao što ste vi ubijali nedužne civile po Kosovu, po Bosni, po Hrvatskoj, sada ćete videti kako je to kada se masakr događa na ulicama vaših gradova”, navodi se u mejlu.

Bombe C4, sa prikačenim ampulama sa karfentanil nervnim agensom navodno su postavljene na ulice Beograda, Novog Sada, Prijepolja, Kraljeva.

Po lokacijama, bombe su postavljene u Kancelariju firme Novi Pazar Put, novopazarsku ulicu Poštenje 4a Novi Pazar, Kancelarije firme Novi Pazar Put Sjenica na nekoliko adresa.

Devet bombi postavljeno je u Hramu Svetog Save, šest u Crkvi Svetog Marka, dve bombe u Crkvi Svetog Đorđa u Novom Sadu, kao i na adresama firmi Srbijaput, na prvom spratu VMA u Beogradu, na placu firme Betonjerka Aleksinac, Autoput bb.

U mejlu se poziva na smrt predsednika Aleksandra Vučića, Milorada Dodika, Vladimira Putina, Srpske pravoslavne crkve, Zvonka Veselinovića, Milana Radoičića, „velikosrbijanskoj terorističkoj ideologiji” uz poruku „Sloboda Kosovu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS