calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

LEPI MIĆA I MARKO ĐEDOVIĆ ULAZE U ELITU 8? Imaju posebne uslove za produkciju, pojavio se snimak, sada je sve jasno!

Objavio: RHT
18/04/2024 11:40 PM

Oni ulaze u Elitu 8?

Iako sedma sezona rijalitija Elita i dalje traje, povjerljive informacije o narednoj sezoni već su isplivale u javnost

Oni ulaze u Elitu 8?

Lepi Mića i Marko Đedović ne kriju da se razočarani u učesnike ove sezone, zbog čega ne žele da razmišljaju o ulasku u narednu sezonu, o kojoj je već počelo da se priča po ćoškovima imanja u Šimanovcima.

– Samo da izguram ova dva mjeseca, pa nećeš Mićo više – rekao je Lepi Mića.

– Mićo, milion eura u džaku da mi donesu i da plate porez ja ne bih… Mislio sam možda, ali ne – govorio je Marko Đedović, a onda je Mića otkrio na koje uslove bi on pristao:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @samo.realno6

-Mogu da dođem da vodim “Igru istine” jednom nedjeljno, ali ja ovdje sa ovim bolesnicima da provodim dane, više nemam živaca. Ti vodi debatu, a ja ću “Igru istine”, malo odemo u studio da komentarišemo i to je to, a ne ovo – pričao je on.

Čitajte i DRAGANA MITAR PROMIJENILA LIČNI OPIS: Mnogi NE MOGU da je PREPOZNAJU, svi kažu da je ISTA Maja Marinković

Bivša zadrugarka i nekadašnja članica “Modelsica” Dragana Mitar ne krije da je na sebi dosta toga korigovala. Sada je pokrenula lavinu komentara svojim posljednjim pojavljivanjem.

Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji Draganu mnogi u prvi mah nisu prepoznali. Ona se pojavila sa dugom crnom kosom, sada ima kratke šiške, a nos je ponovo smanjila hirurškim putem.

Kockasta vilica, izražene jagodice, operisan nos, frizura i ostale promjene uticale su da izgleda slično Maji Marinković. Nekoliko komentara je to i potvrdilo.

“Unakaradi se”, “Nisam je prepoznala”, “Ja mislio Maja”, “Ova djevojka je bila prelijepa”, “Samo je glas njen”, “Maja i ona identične”, “Jeftina kopija Maje Marinković” – nizali su se komentari ispod video snimka sa gostovanja.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS