calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

OGLASIO SE ANELIN TIM, NASTAO HAOS: Asmin objavio ekspilicitnu fotografiju bivše svastike!

Objavio: RHT
07/10/2023 4:15 PM

Nakon suočavanja učesnice ove sezone “Elite”, Aneli Ahmić, i starlete i bivše rijaliti zvijezde, Stanije Dobrojević u pomenutom rijaliti programu, na profilu aktuelne takmičarke osvanule su nove prepiske sa Asminom Durdžićem, ali i na njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram lavina objava i dokaza ne prestaje.

Aneli je lično tražila da se objave prepiske, kako bi dokazala da je Asmin i dalje pokušavao da bude sa njom dok je bio u odnosu sa Stanijom.

Asmin se jutros oglasio, te prvo objavio prepiske sa Anelinom sestrom Sitom Ahmić.

Kako Durdžić tvrdi, Sita ga je ucjenjivala vezano za jednu slikarku, a on je sada od nje tražio da objavi početak i kraj te prepiske.

Kada ona uradi kako joj je kazano, Asmin je obećao da će ostaviti Aneli i nju na miru.

Takođe, tražio je da se prepiske od 28. juna, koje su vazane za intimne odnose, objave u cjelosti.

Međutim, to nije bilo sve, Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podijelio prepisku sa Sitom, a na njoj se vidi da je Anelina sestra Durdžiću poslala svoju eksplicitnu fotografiju.

Tim putem još jednom joj je izdao upozorenje.

Aneli na to nije ostala nedorečena, te je tim koji je zadužen za njen nalog na platformi Instagram dok je ona u rijalitiju objavio odgovor upućen Asminu. 

– Kakav može biti čovjek koji objavljuje ovakvu sliku majke njegovog djeteta sa ciljem da je kao i bezbroj puta do sada omalovažava, spušta i ponižava da bi sebe istakao i izdigao, a majku svog djeteta na ovakav način ponižavao i omalovažavao. Poslije ovoga sam shvatila da ovo može da uradi samo egocentrik, narcis i loš čovjek jer je ova objava dotakla samo dno ljudskog dostojanstva koje on očigledno nema – napisao je Ahmićkin tim u objavi na njenom Instagram storiju.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS