calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

OGLASILA SE ALEKSANDRA IZ PARIZA! Ovo je istina o svađi sa Carem na aerodromu

Objavio: RHT
25/07/2023 2:24 PM

Tokom jučerašnjeg dana, kao bomba je odjeknula vijest da je Filip Car vikao na aerodromu, na svoju vJerenicu, pobJednicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić.

Naime, kako su mediji prenijeli, Filip i Aleksandra su se posvađali pred sami put u Pariz. Filip je nervozno hodao i pitao Aleksandru zašto joj pored Jadrana treba Pariz.

Tim povodom oglasila se Aleks koja je otkrila šta se zapravo dešavalo na aerodromu juče prije njihovog polaska za grad ljubavi.

– Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo dan nažalost proveli na aerodromu i kada nas je taj novinar snimao, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i poprijeko da bi tek uveče, stigao naš avion i poslije ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odletio. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao – rekla je Aleks pa dodala:

 Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponela. – rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS