calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

ŠOKANTNI POTEZ MITROVIĆA! Oglasio se Saša Mirković i poslao JASNU PORUKU!

Objavio: RHT
22/05/2024 7:13 PM

Očekivan potez Saše Mirkovića!

U produkciji Hype i pod okriljem vlasnika i direktora Hype televizije, Saše Mirkovića, sprema se rijaliti “Imanje”.

Foto: Printscreen Instagram

Na svom Instagramu se oglasio Saša Mirković koji je poslao jasnu poruku! Naime, on je javno otkrio šta sve Mitrović i njegovi ljudi iz sjenke rade.

Očekivan potez!

Opšta pometnja je nastala kada je Hype objavio da 7. septembra počinje format koji će pratiti čitav Balakn!

Saša je bio jasan i direktan:

Odmah da kažem lažnom bračnom ružičastom paru! Svaki Instagram nalog koji ugasite, će nas činiti još jačim, jer nas pokreće ljubav! I želja da uspeijmo poštenim radom. Udarili ste svom silom na Hype, ali rijaliti “Imanje” će se desiti! U to budite sigurni – glasila je objava.

Foto: Instagram Saša Mirković
Foto: Instagram Saša Mirković

Podsjetimo, za samo sedam dana produkcija televizije Hype dobila je preko pet hiljada prijava!

Takođe, ono što malo ko zna je da na dan spektakularnog otvaranja prve sezone rijalitija “IMANJE” je  rođendan vlasnika i direktora HYPE imperije, produkcije Hype i televizijske kuće HypeSaše Mirkovića.

Brojimo sitno do najboljeg programa koji će fanovi rijalitija imati prilike da prate. Nagrada i laskava titula pobjedniku rijalitija “Imanje” slijedi isključivo najboljem domaćinu koji bude najvrijedniji.

Rok prijave za učestvovanje u rijalitiju “IMANJE” je do 1.07.2024. godine a spektakularan početak i otvaranje prve sezone je u septembru.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS