calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

“OBRUKALA SI NAS, NIKAD NAS NEĆEŠ VIDJETI!” Majka rijaliti učesnice u emisiji uživo ZAPRIJETILA, ona u suzama napustila Bijelu kuću!

Objavio: RHT
31/12/2023 3:45 PM

Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nedavno su ozvaničile svoju vezu, a tokom jučerašnjeg dana u “Eliti” u takmičari gledali video čestitke svojih porodica.

Jedna čestitka izazvala je pravi šok za crnim stolom, a to je bila čestitka majke Anđele Šparavalo.

-Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vijek vjekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš vidjeti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? – rekla je Anđelina majka.

Nakon toga Anđela je doživjela nervni slom, plakala je i pokušala da objasni Bojani kakav odnos ima sa roditeljima.

– Ja nisam znala da će mi se ovo desiti, ali ja ne mogu ići protiv sebe. Zaljubila sam se i svjesno sam ušla u odnos, niko me nije natjerao. Ne zanimaju me ovi ljudi ovdje, samo me ti zanimaš. Uvijek sam išla srcem i ne mogu protiv sebe. Nije samo zaštita, ti si mene kupila mnogim stvarima. Ne mogu da se krivim jer sam se zaljubila. Ne zanima me ko si, niti koliko imaš. Uvijek sam ih poštovala u svemu, imala ograničene izlaske, uvijek sam ih slušala. Sada kada sama razmišljam, nikada ne mogu da živim svoj život samo njihov i kako oni kažu. Nikada nisu bili ni za jednu vezu, nemoj tamo, nemoj ovamo. Kada prespavam kod dečka, to je milion poruka. Uvijek su bili oni pa ja, nikada sebi nisam bila na prvom mjestu. Ja bih prije da žive oni nego ja, sve bih uradila za njih. Ne mogu više ovako Bojana, ušla sam ovdje da budem svoja i da zaradim, da živim sama. Volim ih najviše na svijetu ali ne mogu da mi govore više šta da radim. U svaku moju vezu su bili umiješani, nikada nisam smjela da uradim nešto na svoju ruku. Ne mogu više, ne mogu to da biram Bojana. Nikada nisam bila sretna u odnosima – rekla je Anđela.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS