calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za njega su godine samo broj: Robert de Niro (81) skočio s 11 metara visine u okean “POŠTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE Nevrijeme u Crnoj Gori: Stanovništvo bez struje, na aerodromu bare HAOS NA AVALI! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! HYPETV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO) Dodirivanje ženskih grudi smanjuje stres za 70 posto: Veličina je bitna VELIKA OSVETA ANELI! Janjušu se ne piše dobro! ANITA SLAGALA POLICIJU! Otkriveni svi detalji prijave u MUP-u – Anđelo ključni svjedok HOSPITALIZOVAN UROŠ: Izbio skandal u porodici Tročlana porodica sletjela prema jezeru kod Jablanice: Beba bila u automobilu Henny zaljubljen do ušiju u Džejlu Ramović? “Spremamo treću pjesmu, možda se ja prilagodim njoj?!” (VIDEO) “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO) KSBiH hitno traži pomoć: Zbog duga upitan i dvomeč s Hrvatskom Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Damir Džumhur ostvario najbolji plasman u posljednjih pet godine

NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”: Objavljen Anitin CJENOVNIK! HITNO MORA DA REAGUJE ADVOKAT!

Objavio: RHT
19/08/2024 11:00 AM

NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”

Anita Stanojlović najavila je da će policija reagovati u ovom slučaju!

Foto: Instagram

Pobjednica posljednjeg rijalitija Anita Stanojlović našla se u epicentru skandala zbog afere ,,Bajadera”, koja svakim danom sve više izaziva pažnju javnosti. Poznato je da je pred sam kraj rijalitija na društvenim mrežama počeo da kruži snimak, na kom se navodno Anita šetka sa nepoznatim muškarcima. Na kraju je sa njim završava u istoj sobi u razmaku od nekog vremena. 

NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”

Anita je tu aferu demantovala, govoreći da su snimci montirani i režirani tako da joj naškode, te da će se tim slučajem pozabaviti policija. Međutim, to i dalje ne sprječava bivše takmičare, kao što su Dragana Sretenović poznatija kao Lejdi Di i Bojana Pavlović. Njih dvije su na Instagram profilu nastavile da provociraju Anitu zbog afere ,,Bajadera”. Pavlović je čak otišla i korak dalje, govoreći da ,,cijena treba da skače”. 

Republika
Ledji Di i Bojana Pavlović provociraju Anitu Stanojlović

 Alo, šta je problem sa k*rvama i narkomanima? Što da ćutimo o bajaderi koja je davala svima? Što da ćutimo osobama koje imaju javno klipove kako se drogiraju i g*ze?! Inače, napadaju me, jer sam rekla da je bajadera na sniženju. – napisala je Lejdi Di na Instagramu, te je Bojana dodala:

– Pravda za bajaderu! Treba cijena da skače – uzvratila je Bojana. 

“Sve je prijavljeno policiji”

Podsjetimo, u emisiji “Narod pita” Anita je na sljedeći način govorila o aferi “Bajadera”:

– Ne želim da pričam o tome, sve je otišlo predaleko. To nije lijepo ni da se sluša ni da se gleda. Neću da demantujem ništa, ako ima nekih klipova neka objave. Ako već kažu da sam radila za novac, neka izbace sve, ionako je prijavljeno sve policiji – rekla je Anita.

Afera Bajadera Anita Stanojlović
Foto: Instagram

– Kad sam slobodna mogu da radim šta hoću, došla sam iz Kruševca, naravno da sam prespavala u hotelu. I da sam imala odnose sa dečkom, šta ima veze, to nije ničija stvar – rekla je Anita.

– Na klipovima se vidi kako ulaziš sa nekim muškarcem u sobu, koji je u peškiru. Kasnije sa nekim koji se tetura, kako to komentarišeš – rekla je gledateljka.

– Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim da su klipovi isječeni. Ako postoji nešto, neka izbace, ja ću da ih tužim i to je to – rekla je Anita.

Na potezu je advokat(i)…

Pročitajte i: Muškarci znaju šta žele u vezi: Ove stvari očekuju od svojih partnerki.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS