calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

“NJENI RODITELJI BI ME UBILI” Ša brutalno progovorio o Mioninoj porodici! “Nije mi jasno čemu tolika doza mržnje prema meni”

Objavio: RHT
18/07/2024 9:30 AM

NJENI RODITELJI BI ME UBILI

Reper nije štedio Mionine roditelje

Foto: Printscreen/TV Pink

Miona Jovanović otkrila je da je nakratko otišla u porodični dom, a sada je o njenim roditeljima govorio i Nenad Aleksić Ša.

NJENI RODITELJI BI ME UBILI

Ša i Miona su sinoć zajedno gostovali u emisiji “Narod pita”, gdje reper nije štedio pjevačicine roditelje. 

– Znao sam njihov stav prema meni, svim silama su pokušavali da nas razdvoje. Nije mi jasno čemu tolika doza mržnje prema meni. Ja razumijem da se neko protivi vezi, ali brutalne izjave ne kapiram. Bespotrebno je, moji roditelji se nisu oglašavali sve dok im ja to nisam rekao da rade. Šta god da se dešavalo u rijalitiju, njeni roditelji je trebalo da je sačekaju, da porazgovaraju, na miru… Meni je žao što je tako ispalo, volio bih da se oni čuju, zategnuta je situacija – rekao je Nenad.

Otkrio je zbog čega nije ušao u njihovu kuću da popriča sa Mioninim roditeljima.

– Gdje da pokucam na vrata, da me ubiju. Ako budu željeli možemo da sjednemo, da popričamo. Između njih nema mržnje, ali postoji inat. Volio bih da se sve riješi, da imaju normalan odnos sa kćerkom – rekao je Ša.

Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu i prošao u 2. pretkolo Lige prvaka

Pročitajte i: Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu i prošao u 2. pretkolo Lige prvaka.


Fudbaleri Borca
 plasirali su se u 2. pretkolo Lige prvaka nakon boljeg izvođenja penala protiv Egnatie rezultatom 4:1, nakon što je 120 minuta revanš susreta završeno rezultatom 2:1 u korist Egnatie (ukupna rezultat 2:2), te će Banjalučani u narednom kolu igrati protiv grčkog PAOK-a.

Borac nakon penal-drame pobijedio Egnatiu/Foto: FK Borac

Utakmica igrana na Elbasan Areni nije baš bila najbolja za neutralne navijače, ali to je i jasno s obzirom na važnost meča i šta je on donosio.

Prvi detalj vrijedan pomena desio se u 12. minuti kada je sudija Fabio Mareska (Maresca) prekinuo nakratko meč zbog skandiranja albanskih navijača. Međutim, vrlo brzo se meč nastavio.

Već u 16. minuti dogodio se šok za Banjalučane. Pukla je odbrana na lijevoj strani, igrači Egnatie su uspjeli da loptu nekako dobace do šesnaesterca i Ibrahimoglua, koji je pogodio i anulirao prednost Borca iz prvog meča.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS