calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove

Objavio: RHT
01/07/2024 10:15 AM

ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR

Reper odbija da posluša ljekarske savjete

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da pravi scene u rijalitiju zbog djevojke Mione Jovanović, pa često ima i nervne napade. Reper navodno ima visok pritisak, a ne uzima lijekove, što može ozbiljno da ugrozi njegov život.

ŠA MOŽE DOBITI MOŽDANI UDAR

Neurohirurg je otkrio da usljed takvih okolnosti lako može doći do moždanog udara. 

– Nenad ima visok pritisak, kada se iznervira njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je prije nekoliko mjeseci adekvatnu terapiju. Međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbiija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život. Njegova porodica je u strahu i samo mole Boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra sa životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumijem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vrijedan njegovog života i zdravlja – rekao je najbolji drug od Ša. 

Miona i Ša
 

– Visok pritisak umije da bude baš opasan. Ako se ne pije adekvatna terapija i ako se čovjek konstantno izlaže stresu umije da bude baš nezgodno. Istina je, moždani udar lako mogu da imaju ljudi kojima se u nekoliko sekundi naglo digne pritisak – objasnio je doktor Stevanović.

Juli počinje “čudnim” događajima

Pročitajte i: Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa. 


Astrologija
 otkriva šta nam donosi retrogradni Neptun od 2. jula do 7. decembra 2024. godine!

Šta donosi retrogradni neptun/FOTO: FRED MANTEL/SHUTTERSTOCK

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine donosi velike promjene svim znacima horoskopa. Vrijeme je za najmističniji tranzit godine – Neptun ulazi u Retrogradnu fazu u znaku Riba od 2. jula do 7. decembra 2024! U astrologiji, znak Riba je odgovoran za snove, a Neptun, koji je vladar Riba, prototip je čarobnjaka i psihologa. Kada se okrene, želi da nas bukvalno “potopi” u okean onih emocionalnih iskustava i osjećanja koja su potrebna za naš duhovni razvoj.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Star/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS