calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Nakon skandala sa Zvezdanom, Anđela uhvaćena u kršenju zakona: Slijedi joj paprena kazna!

Objavio: RHT
07/02/2024 5:04 PM

Kontroverzna učesnica rijalitija “Zadruga”, Anđela Đuričić, nakon samo par mjeseci rada na “Hajpu” odskoro više nije članica jata Saše Mirkovića.

Da li je u pitanju otkaz koji je ona dala, ili koji joj je uručen, nije poznato. Anđela je jedino rekla da je napustila “Hajp” produkciju “iz njoj poznatih razloga. 

Đuričićeva se još uvijek nije vratila u Crnu Goru kod roditelja, već vrijeme provodi u Beogradu. Pored toga što uživa u čarima srpskog glavnog grada kao svježe nezaposlena, Anđela krši osnovne zakone koji vladaju u državi. 

Naime, Anđela se u toku vožnje snimala, a korišćenje telefona strogo je zabranjeno. Pritom, Đuričićeva nije vezala pojas, što je obaveza svakog vozača u Republici Srbiji.

Kazne za ove prekršaje su mahom novčane, a ukupna visina kretala bi se do 30.000 dinara. Međutim, s obzirom da je bivša djevojaka Zvezdana Slavnića strani državljanin, posljedice mogu biti veće. 

U svakom slučaju, i da posljedica nema, obaveza svakog ko vozi je da bude savjestan vozač, što ona na ovim Instagram storijima svakako nije. 

Anđela je upala u stan u kom boravi Slavnić sa namjerom da pokupi garderobu i lične stvari, ali je umjesto toga započela žestoku svađu sa Zvezdanom. Njeno vrištanje i dreka nisu prošli neprimjećeno, podigavši na noge cijelu zgradu. Zvezdan je, iznenađen njenim neočekivanim dolaskom, odlučio da snimi njen ispad, te je mobilnim telefonom zabilježio cijelu situaciju.

BONUS VIDEO:

Hypetv/SD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS