calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Nakon nestanka dvojice mladića iz Stoca u Bregavi pronađeno vozilo

Objavio: RHT
12/02/2024 1:40 PM

Nakon što je policijskoj stanici Stolac noćas u 00:45 sati prijavljen nestanak dvojice mladića, pronađeno je vozilo u rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića brijeg, nedaleko od ulaza u Stolac.

Foto: MUP HNK

Sumnja se da se radi o vozilu u kojem su bila dvojica mladića. Portparol MUP HNK-a Ljudevit Marić nije potvrdio da se radi o vozilu u kojem su se sinoć odvezla dvojica mladića. Kaže da se na vozilu vidi samo jedan dio registarske oznake i jedan dio prednjeg dijela vozila.

“Spasioci iz GSS su stavili neku vrstu magneta da se vozilo uhvati. Voda je mutna i vozilo se još dobro ne vidi. Čekaju se ronioci da dođu do vozila. To je sve što vam u ovom trenutku mogu reći”, kazao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić.

Podsjetimo, M.V. i F.S su, kako je policiji prijavila majka jednog od nestalih mladića, otišli u Vidovo polje nakon čega im se gubi svaki trag, ne javljaju se na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni. U toku su sve potrebne mjere i radnje na pronalasku nestalih mladića, rečeno je iz MUP-a HNK.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS