calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO)

MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI!

Objavio: RHT
02/09/2024 11:59 AM

MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU

Porodica Jovanović saznala šta će im ćerka prirediti u rijalitiju ponovo.

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su zvanično potvrdili ulazak u predstojeći rijaliti, a danas su se pojavili na ljekarskom pregledu na privatnoj klinici. Kao dio priprema za takmičenje… Njih dvoje su rano jutros, držeći se za ruke, stigli na zakazani pregled, izražavajući svoje zadovoljstvo osmjehom na licu.

MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU

Nenad je izjavio da su odlično. Navikli su na nespavanje, ali da su se malo odvikli, te da se sada vraćaju rutini. Takođe je istakao da je Miona bila protiv ulaska u takmičenje, ali da su ipak odlučili da se prijave u predstojećoj sezoni.

– Miona nije bila za ulazak. Razmišljali smo, stigli smo sve da uradimo, i rekli smo da uđemo još u ovu sezonu. – rekao je Nenad Aleksić Ša.

Takođe je izjavio da je sada situacija mnogo bolja nego prije, te da je zadovoljan trenutnim stanjem. Izrazio je nadu da će tako biti i u rijalitiju i da će to uspjeti da pokažu.

– Uplovili smo u mirnu luku, sad je sve perfektno. Nadam se da će tako biti i unutra, da ćemo to pokazati. Ljudi će mi uvijek naći neku zamjerku. Ne znam zašto sam im trn u oku, nije mi jasno – prokomentarisala je Miona.

“Malo sam se podgojila

Osvrnula se i na glasine o trudnoći, ističući da su one potpuno neutemeljene. Rekla je da se malo ugojila, ali da to nema veze sa trudnoćom i da neće biti iznenađenja u tom pogledu.

 – Malo sam se podgojila, nisam trudna, neće biti iznenađenja što se trudnoće tiče. Što se porodice tiče, ne bih tu temu uopšte komentarisala – rekla je Miona.

Pročitajte i: Šta nam donosi septembar? Ko će dobiti novac, a ko novu ljubav?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS