calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac MIONA GA UHVATILA ZA SPOLNI ORGAN! Skandalozne scene u rijalitiju, kamera sve zabilježila, nije se mogla obuzdati! SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA! SPAS NAŠLA POD OSTROGOM! STANIJA SE MOLI! Sada je sve jasno (FOTO) Tučnjava na benzinskoj pumpi u Sarajevu: Sijevali noževi, jedna osoba povrijeđena Robotaksiji već voze Amerikom: Pogledajte kako to izgleda (VIDEO) “ANELI JE SRAMOTA za ŽENE koje se BORE za POTOMSTVO!” Ivka Numerolog nije štedjela Ahmićevu, a evo šta misli o novom rijalitiju IMANJE! (VIDEO) “IMALA SAM TRI KARCINOMA, SLALI SU ME KOD PSIHIJATRA” Nada Obrić o borbi sa opakom bolešću, otkrila šta je uradila pred operaciju DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić

Nakon vijesti da je u DRUGOM STANJU, oglasila se majka Mione Jovanović: Evo šta je rekla za Ša

Objavio: RHT
12/06/2024 6:30 PM

Miona trudna sa Ša

Miona nije otkrila da li želi da ostane u vezi sa Ša ili da raskine sa njim. To se po svemu sudeći svidjelo njenoj majc. Ona je odmah okačila Mioninu sliku, jer se nada da će njena kćerka raskinuti sa reperom.

Miona trudna sa Ša

Tokom današnjeg dana učesnica “Elite”, Miona Jovanović otkrila je cimerki Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana. To je izazvalo veliku pažnju u kući. Mnogi su odmah pomislili da je u drugom stanju sa izabranikom Nenadom Aleksićem Ša. Tako da je ova vijest izazvala brojne reakcije među ukućanima.

Turbulentan odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša mjesecima unazad je jedna od glavnih tema u na imanju u Šimanovcima. Od velike ljubavi do svakodnevnih sukoba i žestokih svađa, a jedan od glavnih problema u vezi im je razmišljanje o roditeljima za koje sumnjaju da ih ne podržavaju.

Mionina majka ne podržava vezu

Odavno je poznato da Mionina majka ne podržava kćerkin odnos sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutm kako je Miona tokom prošle noći otkrila da je njen odnos sa Ša na klimavim nogama. On ju je, kako ona sama kaže, izdao kada je rekao da su njih dvoje imali odnose.

Pored toga, Miona nije otkrila da li želi da ostane u vezi sa Ša ili da raskine sa njim. To se izgleda nije svidjelo njenoj majci koja je odmah okačila Mioninu sliku. Očito je da se nada da će njena kćerka raskinuti sa reperom.

Međutim, majka od Jovanovićeve je podijeila sliku iz Zadruge 3. Na njoj je i Miona učestvovala, a na slici Miona drži mikrofon i pjeva. Majka na taj način stavila do znanja da je u Elitu ušla da se ispromoviše kao pjevačica, a ne da se svađa sa Ša.

Tokom jučerašnjeg dana učesnica “Elite”, Miona Jovanović otkrila je cimerki Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana, što je izazvalo veliku pažnju u kući.

– Boli me stomak, danas je 33. dan a ja nisam dobila – rekla je Miona.

Ahmićeva je bila iznenađena ovom informacijom i odmah je počela da spekuliše o tome šta bi to moglo značiti.

Ostali “elitari” su takođe bili zainteresovani za ovu vijest, te su počeli da raspravljaju o mogućim scenarijima i šta bi to značilo za dalji tok “Elite”.

Da li je Miona zaista u drugom stanju i kako će se dalje odvijati situacija na velelepnom imanju u Šimanovcima, ostaje nam da ispratimo.

Podsjetimo, Aneli Ahmić otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da se Miona Jovanović naljutila na njega jer je rekao da on svoje osvete ne najavljuje.

Sudeći po svemu, repera ovo nije pretjerano pogodilo jer je odlučio da se do kraja rijalitija ne svađa sa njom.

Hypebih.ba/Srbija danas.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS