calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO) OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU PREDODREĐENE NA USPJEH U ŽIVOTU: Otkrijte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom? Teška nesreća kod Tuzle: Poginula jedna osoba, saobraćaj totalno obustavljen LJUDI U NEVJERICI! Prekinut nastup Barbare Bobak u Budvi! Pjevačicin potez sve je iznenadio, a ona joj je napravila najveći problem (FOTO) Šokantna objava Mensura Ajdarpašića: MNOGI MI ŽELE SMRT Jelena Rozga prvi put progovorila o novom momku:”Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni plakati nad prolivenim mlijekom” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Vila se neće sama napraviti! FATIMA I JANA ANALIZIRAJU SVAKI DETALJ (VIDEO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KOLIMA rano ujutru kako RADI OVO? Šok video sa PARKINGA MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO)

Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

Objavio: RHT
07/08/2024 11:20 AM

Miona se izblamirala kao nikad

Pukla bruka Mione Jovanović

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su svoju vezu i nakon rijalitija, iako su mnogi mislili da će se razići odmah odlaska iz Šimanovaca.

Miona se izblamirala kao nikad

Oni žive zajedno u njegovom stanu, a reper je obradovao sebe i svoju izabranicu novom, bijesnom mašinom. Pored nje se uslikao i fotografiju objavio putem Instagrama, a komentari ne prestaju ni dan-danas.

Miona je, naravno, prva reagovala, pa javno pohvalila svog dečka, a korisnici pomenute društvene mreže su odmah krenuli da je opominju zbog ponašanja. Iako su isticali da imaju podršku naroda, sudeći po komentarima, mnogi i dalje ne vjeruju u njihovu ljubav.

– Je l’ se iole malo stidiš – glasilo je pitanje u Mioninom komentaru.

Podsjetimo, Jovanović je sa svojim pratiocima podijelila na “storiju” da ih je posjetio Marko Đedović, doskoršanji cimer iz “Bele kuće”. On se našalio na svoj račun i istakao da nema novca za frizera, te je odlučio da se Aleksić pobrine za njegovu frizuru.

Oazu mira i ljubavi

Inače, bivši takmičari rijalitija Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su otvorili vrata svog stana u Zemunu da bi pokazali javnosti svoju oazu mira i ljubavi. 

– 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja… Dosta! Nemamo ovdje televizor jer hoćemo ovdje samo da spavamo, da napunimo baterije… Ovdje je za sada studio, treba još da se opremi – rekao je Ša u emisiji “Premijera vikend-specijal”.

– Osjećam se kao kod kuće, kako ne – priznala je Miona.

– Ja sam je to pitao, rekla je da jeste. Prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno  – otkrio je reper.

– Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način – zaključuje Jovanović.

Pročitajte i: Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS