calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Švicarski konzervativci se protive održavanju Eurosonga: Užasan propagandni događaj Na ilidžanskom festivalu nastupit će: Hanka Paldum, Enes Begović, Šako Polumenta… FATIMU SAVLADAO STRES: Da se Sultan nije počeo svađati sa Memom sve bi bilo drukčije. Strah me je na šta će ovo izaći NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNIO DETALJE: ”Mislim da je brak promašena institucija, ženama ne vjerujem” JELENA MARINKOVIĆ CIJELU NOĆ PROVELA U URGENTOM CENTRU: Stavljena joj kragna, a evo i šta piše u ljekarskom izvještaju NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNIJELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su prijetnje mom maloljetnom djetetu” Život bez ijedne žene: Ovako Sultan Elmedin živi bez Fatime i Jane! Kao vuk samotnjak Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: Bivši predsjednik Amerike će ostati gluh! Ima li s ovim veze pokušaj atentata PJEVAČ PAO SA BINE! Udario glavom o veliki zvučnik, evo kako je došlo do nezgodne situacije! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena… Kada se koja koristi: Evo šta predstavlja svaka boja spužvice za suđe TEORIJA S DRUŠTVENIH MREŽA: Ovako je Aca Lukas prorekao budućnost UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žana UDARA JELENU MARINKOVIĆ! Jezive scene u programu uživo, dokle više?! ŠOK SNIMAK! “SKOT NE DAJE DINAR ZA DIJETE!” Filip BIJESAN uputio prijetnje ALEKSANDRI “IMAM PRAVO NA SVOJE DIJETE!” (VIDEO) Aneli: Kćerki sam za tatu rekla da je tu! “Mnogi misle da sam glupa, ali…” Koliko sati je dovoljno da se odmorite i opustite? ŠTA PREPORUČUJU STRUČNJACI

MIONA REKLA RODITELJIMA DA NIJE ZA KRAGUJEVAC I APOTEKU: Ispunila obećanje Nenadu

Objavio: RHT
16/07/2024 3:20 PM

MIONA REKLA RODITELJIMA

Šok-izjava Mione Jovanović zaprepastila javnost.

Foto: Printscreen Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša na sinoćnu žurku povodom završetka rijalitija pojavili su se zajedno, pa otkrili šta se dogodilo u Mioninoj porodičnoj kući. Kada je posjetila roditelje, koje je prethodno javno ponizila na finalu i odlučila da, nakon deset mjeseci boravka u rijalitiju, ipak ode u stan kod Ša. I tamo prespava.

MIONA REKLA RODITELJIMA

Iako je odlaskom u Kragujevac dan kasnije pokušala da spusti loptu, razgovor sa roditeljima nije protekao mirno. A Miona je shvatila da oni nikada neće prihvatiti Nenada, pa je ponovo došlo do svađe. Kako je i sama potvrdila, trenutno ne razgovaraju:

Bila sam kod njih, razgovarala, poslije se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. vijeku, da mi roditelji određuju nešto. Mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke. Da radim u nekoj apoteci – rekla je Miona.

– Oni ne shvataju šta je rijaliti, ja bih volio da se ti odnosi izglade. Nisam želio da ulazim ni u kakav sukob, baš zbog nje (zbog Mione – op.a.) – dodao je Ša.

Ša je ponosan na činjenicu da je Miona otišla odmah kod njega. Smatra da je tako svima dokazao da ga ipak voli. A vrlo brzo je Jovanović ispunila svoj dio dogovora i otpratila sve muškarce sa Instagrama. Koji smetaju Nenadu i remete im mir u vezi, koji traje čak dva dana.

“Zmaj” Ermedin Demirović realizovao transfer karijere

Pročitajte i: “Zmaj” Ermedin Demirović realizovao transfer karijere.

“Zmaj” Ermedin Demirović realizovao transfer karijere

Objavio: RHT

16/07/2024 10:20 AM

Demirović realizovao transfer karijere

Informacija o transferu je potvrđena na zvaničnoj stranici bundesligaša, a Demirović je potpisao ugovor do 2028. godine

Foto: VFB Stuttgart

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović (26) i zvanično je postao novi igrač Štutgarta. Informacija je potvrđena na zvaničnoj stranici bundesligaša, a Demirović je potpisao ugovor do 2028. godine.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS