calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

“MIONA OD ŠA VEĆ PRAVI KUĆNU POMOĆNICU!” Potez Jovanovićke nasmijao region, evo šta mu je izgovorila, čeka ga pakao!

Objavio: RHT
11/07/2024 4:45 PM

Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu

Potez Nenada Aleksića Ša ponovo je naišao na žestoke osude fanova Elite.

Miona od Ša već pravi kućnu pomoćnicu/Foto: printscreen

Reper i njegova djevojka spremali su njene stvari u vreće, kako bi Miona što lakše iznijela sve kad bude izlazila iz rijalitija.
Oni su tokom rada pričali o kućnim poslovima, a Jovanovićevoj je svanulo kad je čula da reper voli da pegla veš, pošto ona to ne podnosi da radi.

-Ja ne volim da peglam – rekla je Miona.

-Ja obožavam, sve peglam. Volim da razvučem – govorio je Ša.

Dvoje izbačeno, ostalo ih 24

Približava se veliko finale rijalitija, a budući da je ostalo još 26 takmičara, svakodnevno ćemo gledati izbacivanja, sve do finalne večeri.

Sinoć je odlučeno da dvoje napusti imanje i zauzmu 26. i 25. mjesto u ovoj sezoni rijalitija.

Čitajte i “ŠIRIŠ NOGE DA TE OVAJ NE BI ŠUTNUO!” Ana Rajković pred porođaj dobija UŽASNE KOMENTARE – ovako je PATOSIRALA hejtere!

Ana Rajković uskoro ulazi u deveti mjesec trudnoće i aktivna je trudnica.

Manekenka i supruga golmana Predraga Rajkovića nedavno je prisustvovala jednom događaju gdje je govorila o djevojčici koju čeka.

Ana Rajković, Foto:ATAImages

“Kada su u pitanja imena za djevojčicu mi više ne pregovaramo, već se svađamo. ali bukvalno. Svako ima svoje ime koje želi. Dječaci imaju svoja imena. Ja želim da se zove Nora, a moj muž želi da mu se nasljednica zove Lara. Tako da je baš teško. Moram priznati da sam imala želju da dobijem kćerku i evo sada mi se ta želja i ostvaruje. Presrećna sam“, opisala je Ana.

Ona sa suprugom Peđom ima već dvojicu sinova.

Manekenka povremeno odgovara fanovima, ali i hejterima na mrežama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/alo.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS