calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

“MIONA JE MRTVO PUHALO! NA’VATAO SAM SE SA NJOM U TROJCI!” Filip otvoreno o rijaliti takmičarki: Meni je ona dosadna

Objavio: RHT
07/08/2024 9:00 AM

MIONA JE MRTVO PUHALO!

Bivši rijaliti takmičar Filip Đukić, koji važi za “rijaliti švalera”, nedavno je za medije govorio o odnosu sa Mionom Jovanović.

Foto:youtube/zadruga official

Naime, u trećoj sezoni rijalitija Filip je kratko bio sa Mionom. A sad je otkrio da je u dobrim odnosima sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i da razumije njegove ispade i scene:

MIONA JE MRTVO PUHALO!

Ša je moj brat, obožavam ga. Čim se probudim, odmah provjeravam šta je radio Ša. Ja znam da on stvarno “prsnjava”, da se nervira i da doživljava nervne slomove. Ali, ja ne znam što je meni to zanimljivo. Miona je mrtvo puhalo, ja sam se sa njom nahatao u trojci (treća sezona – op. a.)”.

Nešto kratko sam bio s njom. To što joj on zamjera, ja ga totalno kapiram šta joj on priča. Ona je hladna, kao da joj je dosadno, mene to smara. On se zaljubio i njemu to vjerovatno smeta što je ona hladna. On pretjeruje, traži više pažnje nego što ona može da mu da. “

Foto: Printscreen Instagram/don filippo tattoo

Zaj*bano je unutra

To je isto kao što je bilo sa Paulom i sa mnom, ne mogu da se poklope. Zaj*bano je unutra jer su zatvoreni. I ako s nekim raskineš, moraš da ga gledaš svaki dan. To je baš pakao. Još ako krene nešto s nekim drugim, to je ne daj Bože nikom. Mnogo je teže unutra. Napolju raskineš, svako krene svojim putem i samo vidiš nešto na Instagramu”. – rekao je Filip.

Pročitajte i: “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO).

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

BONUS VIDEO:

(Srbija Danas/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS