calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA JANJUŠEVA OBJAVA POSVEĆENA BRATU KIDA DUŠU! Poručio mu da još uvijek sanja da su zajedno! (FOTO) Ovo je najsretniji znak zodijaka: Saznajte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pjevačica nosi trakice umjesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) Strašna nesreća u Hrvatskoj: Rampa trajekta priklještila mornare, ima mrtvih Dizni najavio brojna iznenađenja, otkrio i naziv filma Avatar 3 Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) Vaterpolisti Srbije pobijedili Hrvate i odbranili titulu olimpijskih prvaka Drama na otoku Mljet: Iz gorućeg glisera spašeno šestero izletnika iz Mostara RIJALITI UČESNIK DOŽIVIO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju, uznemirujući snimci! (VIDEO) VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ! Napravila proslavu za pamćenje, a jednu osobu niko nije očekivao među prisutnima! (FOTO) STANISLAV ODVEO MAJU NA MJESTO NA KOM JE LJETOVAO SA MIONOM! Marinkovićeva van sebe od sreće! Ovo niko nije očekivao! ŠOK! (FOTO) SLOBA RADANOVIĆ ZARATIO SA PUBLIKOM U CRNOJ GORI! U jednom trenutku došlo i do tuče, a pjevač je ovako reagovao! (VIDEO) MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA! Evo gdje se nalaze i šta su radili! (FOTO) Žena iz Travnika nestala u Hrvatskoj: Dvije sedmice joj nema traga Godina od zločina koji je potresao BiH i region: Ubistvo Nizame pokrenulo lavinu slučajeva femicida

MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA! Evo gdje se nalaze i šta su radili! (FOTO)

Objavio: RHT
11/08/2024 12:30 PM

MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA!

Miona i Ša Foto ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Miona Jovanović uplovila je u ljubavnu vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša u rijalitiju u kom su zajedno bili, te su tako imali vrlo turbulentan odnos.

Oni su tokom boravka u Beloj kući imali pregršt svađa, suze i česte sukobe, kao i protivljenje njenih roditelja nakon finala.

MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA!

photo:printscreen/instagram/miona__jovanovic

Međutim, Miona i Ša iz dana u dan pokazuju da kod njih sada vlada ljubavna idila, te su se tako, kako bi malo odmorili i osamili se, otputovali na Zlatibor.

Sada, Miona je objavila novu fotografiju na kojoj je sa reperom. A ono što dokazuje da je njihova ljubav čvršća nego ranije, jeste to što se drže za ruke i što ne daju jedno na drugo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:“KRENULA JE DA ZOVE HITNU POMOĆ” Ša priredio Mioni nasred ulice šokantnu situaciju, Jovanovićeva drhtala, prisutni u nevjerici

Bivši učesnici rijalitija Nenad Aleksić Ša i njegova djevojka Miona Jovanović nedavno su zajedno išli kod zajedničkih prijatelja, a reperu je palo na pamet da se nasred ulice neslano našali.

– Ša se šalio da mu nije dobro i to nasred ulice. Miona se uspaničila. Pa je počela da ga psuje kad je rekao da se šali. Sve joj je objasnio kad je preko telefona krenula da zove Hitnu pomoć. Nikad se ranije nije tako šalio, pa joj nije bilo svejedno – priča izvor za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS