calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace Aneli otkrila tajnu iz ljubavnog života! Dobila potvrdu da je ON zaljubljen u nju! Pojeftinjuje gorivo u Hrvatskoj: Otkrivamo i cijene u BiH Pacijentima hospitalizovanim u hrvatskim bolnicama naplaćuju gledanje televizije! Pomozimo malenom Darisu iz Tešnja koji zbog oštećenja nerava mora na operaciju ruke

VRELA AKCIJA! Miona i Ša se prepustili strastima! (FOTO)

Objavio: RHT
09/09/2024 11:45 AM

MIONA I ŠA se prepustili strastima

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša važe za najpopularniji par u Bijeloj kući. Reper i pjevačica su riješili da pokažu u ovoj sezoni da je njihova ljubav pobijedila sve prepreke.

MIONA I ŠA SE PREPUSTILI STRASTIMA

Foto: Printskrin youtube.com/Zadruga Official Pogledaj galeriju

Reper i njegova izabranica su riješili da se udalje od ostalih učesnika kako bi razmjenjivali nježnosti na klupici.

Njihov prisni odnos, iskazivanje pažnje i tepanje je sve oduševilo. Oni su se međusobno mazili, češkali i razmjenjivali nježnosti pred kamerama. Ovakav otvoren pristup njihovoj vezi izazvao je različite komentare i reakcije burne reakcije javnosti.

Vrele akcije

Podsjetimo, Miona i Ša su pred ulazak u Bijelu kuću istakli da publika neće imati prilike da gleda njihove vrele akcije.

Međutim, očigledno je da ne mogu da smire strasti, te se vrlo često pred svima opuste i počnu da se ljube i maze.

Izgleda da Nenad Aleksić Ša konačno riješio da ukaže nježnost, ali i poštovanje Mioni Jovanović. Reper je više puta istakao da se više ne svađaju i da su izgradili odnos.

Pročitajte i: Dušica se plaši Anđele Đuričić da ne objavi njen snimak s*ksa sa Filipom Carom! Prijetila da će joj zabraniti ulazak u Srbiju!

Dušica se plaši Anđele Đuričić / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Rijaliti učesnici nastavljaju da nižu skandale, ali se u središtu istog često nađu i pojedini voditelji. Kao što je slučaj sada i sa Dušicom Jakovljević.

Najnoviji razvoj situacije otkriva još jednu kontroverzu koja će uzburkati javnost.

Prema nedavnim navodima, Filip Car bio je intiman sa Anđelom Đuričić i voditeljkom Dušicom Jakovljević. To je već izazvalo veliki interes i špekulacije.

Međutim, ovaj skandal sada dobija novu dimenziju.

Dobra gluma

Inače, sinoć je došlo do susreta između Anđele Đuričić i Dušice Jakovljević kada je Anđela ušla u rijaliti. Uprkos prethodnim skandalima i napetostima, obje su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo i glumile. Kao da je sve u redu.

Iako su obe strane pokušale da održe privid normalnosti, napetost i neizvjesnost nisu mogli da se sakriju od pažljivih očiju gledalaca.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS