calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO) Ibrahimović upitan o jezicima koje govori: Krenulo je dobro, a onda gaf TEODORA I BEBICA NE PRESTAJU DA IZNENAĐUJU! Spakovali kofere, pa otišli na ovu destinaciju, ljubav cvjeta! (FOTO)

MIONA I ŠA KONAČNO NAŠLI SVOJ MIR! Ovako mame poglede ne ulici

Objavio: RHT
22/07/2024 10:15 AM

MIONA I ŠA NAŠLI SVOJ MIR

Oni se gotovo ne odvajaju

Foto: Printscreen/Pink printskrin

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imali su jednu od najturbulentnijih veza u rijalitiju. 

MIONA I ŠA NAŠLI SVOJ MIR

Njih dvoje su, prema sopstvenom priznanju, mir uspjeli da pronađu napolju, nakon završetka rijalitija.

Oni se gotovo ne odvajaju – žive zajedno, te svaki slobodan trenutak koriste da uživaju. A ne libe se ni da u javnosti pokazuju strasti.

Zaljubljeni par viđen je juče na ulicama Beograda, u opuštenom izdanju. Miona i Ša svo vrijeme su ćaskali, smijali se, držali se za ruke. Reper nije odolio da ne poljubi Mionu nasred ulice. Pred svima.

To je učinio nekoliko puta, čak i dok su prelazili pješački prijelaz.

Za reperom i njegovom dvadeset godina mlađom djevojkom okretali su se brojni prolaznici. Međutim, oni nisu marili za znatiželjne poglede, već su uživali.

Poznati nutricionista Kenan Mandra savjetuje kako se hraniti u toplim ljetnim danima

Pročitajte i: Poznati nutricionista Kenan Mandra savjetuje kako se hraniti u toplim ljetnim danima.


Tokom ljetnih mjeseci potrebno je pripaziti na prehranu. Posebno kada su velike vrućine i pojačano se znojimo, čime gubimo tjelesne tečnosti i elektrolite koje je potrebno nadoknaditi.

Foto: Ustupljena fotografija

I u narednom periodu meteorolozi najavljuju visoke temperature, tako da od velike koristi mogu biti savjeti Kenana Mandre, najpoznatijeg nutricioniste u regiji, koja je hrana idealna za ove vruće dane.

Budite prije svega umjereni


Tokom vrućina važno je ne opterećivati organizam hranom koja sama po sebi uzrokuje dodatno zagrijavanje tijela, a to je prije svega hrana kojoj je potrebno duže vremena da se svari. Također, količine su jako bitne, pa nikada nemojte pretjerivati. Prije i nakon obroka nemojte piti vodu, a ako niste gladni, preskočite obrok iako je vrijeme za ručak. Jedan-dva obroka dnevno su sasvim dovoljna – kaže Mandra.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS