calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

MIONA I ŠA SE PREPUCAVAJU! Ovo do sada nije viđeno u rijalitiju, reper urla iz petnih žila

Objavio: RHT
03/06/2024 5:10 PM

Do sada neviđeno ponašanje Mione i Nenada

Miona Jovanović i Nenad se prepucavali u pušaonici! Između popularnog rijaliti para je u jednom momentu došlo do koškanja i šutiranja!

Reper je pokušavao da na sve načine isprovocira pjevačicu. Namjerno je radio sve ono što zna da će je izbaciti iz takta. Njihova rasprava danima traje, jer Nenad zamjera Mioni na ponašanju.

Ša je u jednom trenutku toliko počeo da se nervira da je šutao naslon fotelje u kojoj je Miona sjedila, a onda je i nju zakačio po ruci.

Nenad je urlao iz petnih žila. Nije mogao da dođe sebi od bijesa, a njegov potez je izazvao lavinu komentara.

– Šta glumiš ti? Taman si se smirila u posljednje vrijeme, pa si odmah povilenila? Što me sad provociraš?! Hoćeš da krenem opet po starom – vikao je vidno uznemiren Ša.

Nakon toga, on je šutnuo fotelju iz sve snage. Reper je zatim zakačio ruku Mioni, koja je pokušala da mu vrati, ali na blaži način.

Podsjetimo, Nenad se dotakao roditelja njegove izabranice, ali je iznio sve detalje raskida.

–Prema njenim roditeljima imam poštovanje, suzdržan sam jer su njene roditelji, ali me njihovo mišljenje ne zanima. Ja neću nikome da se dodvoravam i čvrsto stojim pri tome. Neće mene niko da vrijeđa bez da ima argumente, pa može Bog da bude. Stoji to i za moje roditelje. Ako pokažem tako nešto prema svojoj djevojci, a nikad neću, tad može da se kaže. Pozdravljali su osobe koji su pokazivali neki vid agresive – poručio je on u obraćanju.

Čitajte i MIONA IMALA RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM! Ne može više da ćuti o Ša, otkrila skandalozne detalje!

Prije par dana pjevačica Miona imala je razgovor sa produkcijom u kojem je otvorila dušu i priznala šta zaista osjeća prema Nenadu.

Ja njega ni jedne sekunde nisam izdala, niti sam koketirala sa drugim muškarcima, to što se moje mišljenje poklapa sa bivšim ne znači da ja imam neke emocije prema njemu, ima veze samo sa tim što ja mislim. Neću ja da pričam suprotno od bivšeg ako ne mislim tako da bi se dodvorila trenutnom partneru. Ja zaista osjećam ljubav prema njemu. Mislim da je ovo možda njegova trenutna nepažnja, kada bude došlo do neke situacije gdje ću morati kad tad da osjeti kako mi je bilo. Nekad zaboravim šta je bilo. I dalje mi funkcionišemo normalno ali me je dosta polupao u glavi kada mi je to rekao. Ja znam da ću ja njemu preći preko ovoga kad tad i nadam se da će se ovo prevazići, ali nikad neću to oprostiti – priznala je Jovanovićeva.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/hypetv.ba/A.K.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS