calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE BILO DIO PODMUKLOG PLANA! Samo on je znao taktiku Asmina i Aneli! SADA IH JE RASKRINKAO! VELIKI SKANDAL: Amerikanci se dopingovali, SAD sve zataškale Historijska Londra Palace Venezia otvorila svoja vrata Amar Gile: Puno mi je srce! “Iskreno, malo sam pogubljen, ali…” ZOLA VAN SEBE ZBOG POMIRENJA IVANA I MILJANE: Upustio se u žestoku borbu (FOTO) PROCURILE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pjevačice u haosu!? Broj mokrenja na dan otkriva stanje vaših bubrega ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge …

MIONA DOŽIVJELA NERVNI SLOM! Skandalozno ponašanje, prijeti i pravi haos, Ša ne može da je smiri!

Objavio: RHT
11/07/2024 9:15 PM

Miona doživjela nervni slom

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović je i danas ustala iz kreveta neraspoložena, što je prvo na svojoj koži osjetio Nenad Aleksić Ša, kom je sve jasnije da Miona ne osjeća isto prema njemu, odnosno, da joj je sve teže da ostane u vezi, koja je poprilično turbulentna.

Miona i Ša su razgovarali u pušionici, a Jovanovićeva je iz petnih žila urlala na repera, poručivši mu da je bolje što se svađa sa njim, nego da se dere na druge ukućane:

-U pms-u sam, bolje da se derem na druge, nego na tebe. Jako sam nervozna, razumi me – kazala je Miona.

– Pa da, uvijek ja ispaštam. Ja sam koleteralna šteta – dodao je Ša.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Danas je u rijalitiju odigran nastavak emisije “Pitanja starih učesnika”, a Miona Jovanović dobila je pitanje od Bože Džonsa. Pitanje se odnosilo na Maju Marinković i Stanislava Krofaka Panteru.

– Što lažeš javnost da nisi ljubomorna na Maju i da nisi napravila prevaru da bi bila tema broj jedan? Svi vidimo da Ša ne voliš – glasilo je pitanje.

– Kapiram da on gotivi Maju i da joj čuva Lea. Da se grabi da se slika u restoranima sa njom i sa njenim tatom. Malo mora da se uvuče Maji i njenima, ali ovo pitanje je kretensko. Smiješno mi je, ne znam šta da kažem na ovu glupost. Ja sa Majom imam svađe otkako je ona ušla u rijaliti, kako se ona sjetila da sam je izdala prije četiri godine.

Prvo je normalno pričala sa mnom, a onda nije znala šta će u rijalitiju, pa joj je tema bila da sam je izdala prije četiri godine. To je smiješna priča, rasprave smo imale i prije Stanislava. Ona je vrijeđala i Ša njenog velikog prijatelja i pričala da on treba da pije lijekove, a sad joj odgovara da priča da ja njega maltretiram. Ona kontstantno priča o Ša, a on joj je rekao da odj*be jer mu se obraća bez povoda – govorila je Miona.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS