calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Neočekivana situacija u Dalmaciji: Reporterku RTL-a kanader zalio vodom Kseniju Knežević svi znate, a evo kako izgleda njena mlađa sestra BOMBA U PARIZU?! ZATVOREN STADION USRED OLIMPIJSKIH IGARA! Đina i Kan Džinović oduševili javnost fotografijom iz djetinjstva EVO KOJE JE IME KATARINA ŽIVKOVIĆ DALA SINU! Pjevačica odabrala veoma moćno ime za nasljednika, ima jaku simboliku! OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) “ŽIV SAM, ZDRAV SAM!” Oglasio se Aca Lukas: TURNEJA SE NASTAVLJA: “Vidimo se u Jelahu!” Izvore i rijeke decenijama zagađujemo: BiH prijeti nestašica pitke vode Šuma je mjesto za urnebes: Sultan Elmedin otkrio sve o “dolasku prijateljice” Stan u kojem je ubijena Ksenija Pajčin više nije prazan! Komšija otkrio detalje: “Bile su priče neke, duhovi i to pa su ljudi bježali” SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCJENAMA ispričala prijateljima u povjerenju? Vječiti neženja Leonardo Dikaprio prekršio vlastito pravilo? Tamara zaradila MILIONE od NAGIH FOTOGAFIJA?! Mama mi je VELIKA PODRŠKA!” (VIDEO) Ususret 30. Sarajevo Film Festivalu: Podignuto najveće filmsko platno u regiji ŠOK FOTKA FILIPA CARA DIGLA SVE NA NOGE?! Jednim potezom otkrio gdje se nalazi i sa kim (FOTO) TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala

MIONA ĆE OVIM POTEZOM UNIŠTITI ŠA! Pokazala PREVIŠE

Objavio: RHT
02/08/2024 11:59 AM

MIONA ĆE UNIŠTITI ŠA

Jovanović napravila šok potez na društvenim mrežama

Foto: Printscreen

Bivša takmičarka posljednjeg rijalitija Miona Jovanović izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama objavom vrlo provokativne fotografije.

MIONA ĆE UNIŠTITI ŠA

Na njoj je pokazala izvajanu zadnjicu. Iako je bila obučena u mini šorts, njena zadnjica je privukla pažnju mnogih, ostavljajući mnoge u čuđenju i divljenju.

Fotografija je izazvala brojne komentare i reakcije među pratiocima Mione Jovanović na Instagramu. Mnogi su se zapitali da li ju je fotografisao njen dečko Nenad Aleksić Ša sa kojim je započela romansu tokom boravka u rijalitiju. Ili je možda neko drugi zaslužan za ovu provokativnu fotografiju.

Miona Jovanović objavila sliku na Instagramu

Miona Jovanović je stekla popularnost učešćem u rijalitiju, ali je nakon izlaska nastavila da gradi svoju karijeru na društvenim mrežama. Tu redovno dijeli dijelove svog života sa pratiocima…

Društvene mreže su važan dio života javnih ličnosti

Ova fotografija samo je jedan u nizu provokativnih sadržaja koje Miona dijeli sa svojim pratiocima, privlačeći pažnju svojom pojavom i stilom.

Društvene mreže kao što je Instagram postale su važan dio života javnih ličnosti, pružajući im platformu da se direktno povežu sa svojom publikom i promovišu svoj rad i lični život. Miona Jovanović koristi svoj Instagram profil kako bi održala kontakt sa svojim fanovima. Ali i kako bi gradila svoj lični brend i privukla pažnju javnosti.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Objava provokativne fotografije Mione Jovanović izazvala je živu reakciju među njenim pratiocima na društvenim mrežama, pokazujući uticaj koji javne ličnosti imaju putem platformi poput Instagrama. Ova objava je samo jedan od primera načina na koji se javne ličnosti koriste društvenim mrežama. Kako bi održale svoju popularnost i stekle pažnju javnosti.

Pročitajte i: IVAN PROLAZI PAKAO SA JELENOM: Prijeti mi policijom.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS