calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO)

MILJANA SKOČILA NA ZOLU! Haos u izolaciji! Njegova reakcija iznenadila sve

Objavio: RHT
11/06/2024 10:30 AM

MILJANA SKOČILA NA ZOLU

Miljana Kulić gleda da vrijeme provedeno sa Zolom pametno iskoristi

Foto: Printscreen – TvPink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u izolaciji nakon emisije.

Uspjeli su da spuste loptu i porazgovaraju o brojnim temama, kao i o njihovom odnosu, a onda je Miljana preuzela stvar u svoje ruke.

Kontroverzna rijaliti učesnica bacila se u jednom trenutku preko bivšeg, a nakon što je vidjela da je on ravnodušan, Miljana je prebacila nogu preko njega. Tako je ležala dok joj je on svo vrijeme pričao…

Foto: TvPink

Podsjetimo, prije nekoliko dana je bilo veoma burno tokom nominacija. U jednom trenutku došlo je do žestokog sukoba između Miljane i oca njenog djeteta Ivana Marinkovića.

Ivan je zapjenio od bijesa zbog Miljaninih riječi, te javno poručio da će uraditi sve da oduzme malog Željka porodici Kulić. Kako tvrdi: “Oni nisu dobri za njegovo odrastanje…”.

Više saznajte OVDJE.

JANJUŠ NE ŽELI ANELINO DIJETE ZBOG ENE?!

Pročitajte i: JANJUŠ NE ŽELI ANELINO DIJETE ZBOG ENE?! Morao da se ODREKNE, otkriveno zašto se iživljavao nad njom trudnom!

Foto: Pirntscreen Instagram/janjus_mali_Printscreen Youtube/Zadruga Official/Ilustracija Hypetv

Današnji dan u rijalitiju bio je ispunjen napetošću i očekivanjima, posebno nakon što je vođa Marko Đedović postavio zadatak takmičarima da odaberu najpakosnije među njima. Upravo u tom trenutku, Aneli Ahmić je odlučila da prekine tišinu i preuzme riječ, otkrivajući svoje viđenje situacije.

-Sada ćete birati tri najpakosnija učesnika, neophodno je da navedete tri učesnika, a svako od vas će navesti kriterijume po kojima glasa. Ne možete da glasate za sebe – glasilo je pismo, koje je pročitao Đedović.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS