calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

MILJANA KULIĆ NAPALA OVOG ČOVJEKA, POMENULA I ABORTUSE: Prava DRAMA desila se u Eliti, uputila je TEŠKE RIJEČI

Objavio: RHT
30/05/2024 5:40 PM

Miljana pomenula abortuse

Starleta Miljana Kulić uglavnom je javnosti ostala upmaćena po skandalima, tučama i nasilju, ali i abortusima tokom svoje rijaliti karijere.

Miljana pomenula abortuse/Foto: printscreen

Ovih dana zadrugarka najviše vremena provodi sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je nedavno ponovo ušao u “Elitu”. Prijateljski razgovori na početku poprimili su drugačiji ton, pa ga je Kulićeva napala jer je sa njim zatrudnila više puta.

– Svi znaju koliko sam propatila zbog tebe i koliko si me izmanipulisao. Zato tako propadaš – rekla je Miljana.

– Dobro, nek bude tako i nek mi Bog sudi. Najviše što sam ti uopšte pružio šansu – odgovorio joj je.

– Ti si klošar i smrdlja, a ja sam perspektivna. Mlada sam, mogu da zaradim i dalje. Ti ćeš ostati klošar i kazniće te za sve što si mi uradio. Tri puta si mi nanio najveću bol, da idem na kiretažu. Drago mi je da dijete nema tvoju genetiku i da nema tu fizionomiju kao ti. Narkomančino – ispalila je Kulićeva ove riječi i dotakla se Zoline majke.

Foto: printscreen

– Kriva je tvoja majka Bosa, koja je pustila da se drogiraš i da se kockaš, a moje dijete vaspitavamo moji roditelji i ja. Oduzimaš novac od mog djeteta, najveći si klošar. Nikad ništa nećeš dobiti. I dalje si u dugovima, jadniku – izvrijeđala je Miljana svoju najveću ljubav.

Podsjetimo, Miljana ima sina Željka koga je dobila tokom kratkog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju “Parovi”. Sa Ivanom, koji joj je trenutno cimer u “Eliti” nikako nije u dobrim odnosima, a u medijima se tim povodom oglašava njena majka Marija.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/espreso.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS