calendar

Petak 19. Jul, 2023

“ŠA JE NASJEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA

Objavio: RHT
19/07/2024 9:20 AM

Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE o Ša

Mia Borisavljević nedavno je negativno prokomentarisala Nenada Aleksića Ša, sa kojim je imala uspješne duete u karijeri.

Foto ATA Images

Pjevačici se uopšte nije dopalo to što je reper, kako je rekla, uništio karijeru u rijalitiju.

On je jedan primjer kako jedan čovjek sebi upropasti karijeru, otprilike je to tako. Nemam više ništa šta da kažem o njemu”, glasila je Mijina izjava dok je Ša još bio u rijalitiju.

Nešto kasnije, Borisavljević je za Hype ponovo govorila o reperu, koji se po izlasku šokirao kad je čuo šta je ona izjavila.

To je jako ružno što kaže, samo ću joj reći – nema na čemu! Vezano za njenu karijeru… Ako me razumijete šta hoću da kažem. Svako se kači na moje ime da bi dobio medijsku pažnju. Moja karijera će biti gotova kad ja budem želio”, izjavio je Ša vidno razočaran i šokiran.

Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE o Ša

Sada je HYPE portal stupio u kontakt sa Mijom, koja je prokomentarisala cijelu situaciju.

Pa naravno da se iznenadio jer se poznajemo i zna da ja nisam iz te priče da o bilo kome pričam ružno. Ja sam rekla da je on jedina javna ličnost sa karijerom u tom rijalitiju. I s obzirom na to da ima šta da izgubi, za razliku od drugih, da može biti primjer kako se uništava jedna karijera”, započela je folkerka.

Foto: HYPE  TV

“Ša je NASJEO!”

“Pitali ste poslije toga da li može da se osvijesti kad izađe i popravi sliku u javnosti, ja sam rekla naravno da može. Tako da mu je pitanje postavljeno na perfidan način, na šta je on nasjeo. Ali to je vaša novinarska fora, koja eto često upali kod javnih ličnosti čak i kod onih sa iskustvom, pa dobijete naslov koji vam je bio potreban. I to je nešto, treba to umjeti”, zaključila je Mia za HYPE.

Foto ATA Images

Podsjetimo, pjevačica je stupila na scenu 2008. godine, ali je veliku pažnju publike dobila tek nešto kasnije. Riješila je da snimi spot za pjesmu “Kako da ne” u kojem “gola” šeta autoputem.

Kasnije je objasnila kako je imala donji veš i gornji dio takav da može da se bluruje u montaži. S obzirom da joj je prethodni spot I gotovo cijeli album tada bio nezapažen, ovim putem je riješila da skrene pažnju na sebe.

“Kasnije su uslijedili neki hitovi, pa sam opravdala skandalozan početak”, rekla je nedavno Mia.

Kada je riječ o Ša, njegova muzička karijera je trenutno na pauzi zbog učešća u rijalitiju. On je trenutno u vezi sa Mionom Jovanović, koja se takođe bavi pjevanjem.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS