calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac

RONI SUZE! GUŠI SE! Matori pozlilo, ne može da prežali Anitu!

Objavio: RHT
10/07/2024 2:00 PM

Matori pozlilo

Jovana Tomić nakon gledanja emisije u kojoj su puštani klipove sa njenog vjenčanja završila u suzama! Rijaliti učesnica ne može da preželi nevjerstvo Anite Stanojlović!

Foto: Printscreen/Youtube/zadrugaofficial

Matora je priznala da je emotivno uništena, ali da se ne kaje što je organizala gala svadbu.

Sve mi je bilo teško da gledam, jel mogu da ne komentarišem, dok dođem sebi. Palo mi je teško kad sam vidjela period sa Sanjom ali i sa Anitom, zeznuto je da ti dvije djevojke uzme jedan muškarac. Bilo mi je jako teško i mučila su me pitanja, ono što mi je bitno je da sam ostala normalna. Nije mi teško pao razvod koliko ta nepravda koju sam doživjela da sam je tipovala zbog marketinga jer to nije istina i na kraju mi je malo što sam se ja borila za nju ali nisam toliko za porodicu- priznala je i dodala:

Matori pozlilo

Jako sam se trudila da pomognem ovdje sebi i da treniram. Takođe mi je bilo bolje svojim prijateljima koji su mi pomogli, više me ne boli i stvarno sam sve to preboljela. Nisu to male životne stvari tako da me to više ne boli. Drago mi je što se dokazalo da nije istina to što su mi osporili i ni jedno pitanje negativno ne bih mijenjala. Sve faze ste vidjeli kod mene i mnogo sam bila prepotentna, nisam uopšte voljela i cijenila sebe –rekla je Matora, a starleta je odmah dobacila:

Osjećam se spašeno, ja sam bila pogubljena i neke sitnice su me kupile, trebala mi je pažnju. Neka plaće zaslužila je i gore koliko me je izvređala -dodala je Anita.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS