calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

MATORA ZAPROSILA NOVU DJEVOJKU?! Ona pokazala vjerenički prsten i napravila opštu pometnju (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2024 10:20 AM

MATORA ZAPROSILA NOVU DJEVOJKU?!

Jovana Tomić Matora imala je burnu godinu za sobom. Prvo se udala u Crnoj Gori za Anitu Stanojlović, a onda je došlo do naglog obrta u braku, pa su se njih dvije brzinom svjetlosti razvele!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada je Matora uplovila u bliski odnos sa cimerkom Stefani Grujić. Njih dvije su naočigled svih razmjenjivale nježnosti u jednom trenutku. Šta se sa njima desilo nakon završetka rijalitija i da li su otpočele ljubavnu vezu još uvijek se ne zna, ali je Stefani sada na društvenoj mreži Instagram otkrila da je zaprošena. 

Naime, njoj je stigla bračna ponuda, kao i vjerenički prsten.

MATORA ZAPROSILA NOVU DJEVOJKU?!

foto: prinscreen/instagram/grujic_stefani

– Želim da ostatak života provedeš sa mnom. Volim te – stoji u poruci koja je stigla uz prsten, a onda je Stefani pokazala i sam prsten koji je dobila. Naravno društvene mreže su se usijale, a svi komentarišu da je to možda poklon od Matore. E sad sve je još uvijek ostalo nja nagađanjima i tračevima, jer se ni jedna ni druga po tom pitanju nisu oglašavale.

foto: prinscreen/instagram/grujic_stefani

Svi čekaju Matorino saopštenje i potvrdu da je opet odlučila da se veže sa nekim. A ovoga puta sa bivšom cimerkom. A i svi znaju da je Tomićeva pravi džek.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS