calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU MILENE KAČAVENDE IZ BOLNICE? Haos na mrežama MUP RS suspendovao inspektora koji je nasilno vozio i bježao od policije Požar kod Šibenika stavljen pod kontrolu

ŠOK PROMJENA! Da li je prepoznajete? U jeku priče o vjeridbi, Matora uradila nešto neočekivano! (FOTO)

Objavio: RHT
06/08/2024 4:39 PM

Matora uradila nešto neočekivano!

Jovana Tomić Matora od kako je izašla u spoljni svijet ne zna gdje će prije. Prvo je slavila razvod od Anite Stanojlović, a onda je odjeknula vijest da je vjerila novu cicu! E sad da li je to tačno ili ne, ona nije potvrdila, a ni demantovala.

foto: prinscreen/instagram/matora23

Ona je sada odlučila da sa novom ljubavi krene u totalno novom sjaju. Pa je prvi korak bio, odlazak kod frizera i totalna promjena boje i frizure.

Matora se oglasila sa profila svoje prijateljice, frizerke, koju je posjetila danas kako bi promijenila frizuru i osvježila izgled.

– Moje prvo blajhanje. Inače, telefon mi je u kvaru pa se snimam sa njenog, ali da znate ide nova, jaka priča. Frizura minut ćutanja kreće sad – objasnila je Jovana Tomić Matora.

Matora uradila nešto neočekivano!

A ono što svi očekuju jeste njen krajnji izgled. Jer očigledno je da uz novu ljubav želi i promjenu. E upravo ta njena promjena mnogima je otvorila oči i navela ih da pomisle da je Jovana konačno zaboravila brak koji ima iza sebe i da je krenula dalje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”MATORA ZAPROSILA NOVU DJEVOJKU?! Ona pokazala vjerenički prsten i napravila opštu pometnju (FOTO)

– Želim da ostatak života provedeš sa mnom. Volim te – stoji u poruci koja je stigla uz prsten, a onda je Stefani pokazala i sam prsten koji je dobila. Naravno društvene mreže su se usijale, a svi komentarišu da je to možda poklon od Matore. E sad sve je još uvijek ostalo nja nagađanjima i tračevima, jer se ni jedna ni druga po tom pitanju nisu oglašavale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS