calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih

MATORA SPREMILA PAKLENU OSVETU ZA ANITU I NJENU MAJKU: Mislila da kamere ne snimaju, pa se izlanula i otkrila stravične detalje

Objavio: RHT
20/06/2024 9:18 PM

Matora spremila osvetu za Anitu!

Photo: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora razgovarala je sa Milenom Kačavendom o sukobu sa svojom bivšom ženom Anitom Stanojlović.

Ona se povjerila Kačavendi da kuje pakleni plan protiv svoje bivše žene i njene mame Angeline, te kako je osmislila da povrati sve podatke iz Anitinog telefona i da pusti u javnost Anitine prepiske sa majkom, ne bi li svima dokazala da su imale loš odnos.

Matora spremila osvetu za Anitu

– Ja nemam kome da se pravdam, dokazaću istinu kad izađem napolje – rekla je Matora.

– Odavde mi ništa ne možemo da znamo – rekla je Kačavenda.

– Nije mi jasno, Sandra kaže da se javila Matei jer kao nije vjerovala – rekla je Matora.

– Mene zanima iskreno ovo što Lejdi priča, ova Džuli i to, je l’ oni poznaju te žene? Ja svoje adminke pozanjem, ženu lično, išle na ručak. Lakić kaže da je Lejdi tu od početka, pa ona je i započela tu priču. Rekla si jutros da najviše vjeruješ Lejdi, automatski si isključila Marka – rekla je Kačavenda.

Photo: Printscreen Instagram/MATORA23

– Je l’ se ti sjećaš da je ona pričala kako su se one dopisivale? I na kraju sam ja to kao znala, mani me – rekla je Matora.

– Ja sam branila Anu, lomila televizor, nisam mogla da vjerujem šta priča – rekla je Kačavenda.

– Neću im dati telefone, us*ala se, to je Anitina mama pokrenula tužbu, rekla mi je advokatica. Karticu može da uzme, ali da znaju da ću joj sve prepiske vratiti iz telefona kod mog Maćonija, pa da da prepiske da ljudi vide kakve poruke je ona pisala sa mamom – rekla je Matora.

Planira da otkupi venčane burme

Tomićeva je Maji Marinković otkrila i da planira da otkupi vjenčane burme, te da novac koji dobije od toga planira da popije.

-Burme ćemo da prodamo u zalagaonici. Sigurno može da se uzme 1.500 eura i idemo kod mene da se us*remo, sve ćemo da popijemo – govorila je Matora.

Podsjetimo, tokom žurke Anita Stanojlović nije skidala pogled sa Matore.

Ona je već na početku primijetila da Stanislav Krofak nosi majicu sa likom njene bivše što ju je ostavilo bez riječi.

Odmah je to prokomentarisala sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem.

-Ova je počela i Stanislava da oblači, Bože me sačuvaj – prokomentarisala je Anita i prekrstila se.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS