calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

Marija Kulić kipti od bijesa: Ivan Marinković je monstrum, sve ću reći malom Željku

Objavio: RHT
08/03/2024 8:59 AM

Marija Kulić kipti od bijesa

Rat porodice Kulić i Ivana Marinkovića već pet godina se ne stišava!

Marija Kulić kipti od bijesa / Foto: ATAImages
Marija Kulić kipti od bijesa / Foto: ATAImages

A sada je sve dostiglo vrhunac, kada se poteglo pitanje da li će Kulići upisati Ivana kao oca u papirima. Naime, čini se da je ovo zatišje pred pravu buru koja svakodnevno vlada u “Beloj kući” između Ivana Marinkovića i Miljane Kulić.

Marija Kulić kipti od bijesa

Njih dvoje su sada potegli pitanje oko njihovog petogodišnjeg sina Željka Kulića. Spomenuli su situaciju koja je dovele Miljanu do toga da Ivana ne upiše kao biološkog oca djeteta, već da na tom prostoru stoji “NN“.

Tom prilikom, na račun jedno drugog, iznijeli su mnoštvo optužbi. Marinković je svo vrijeme provocirao, ističući da je porodica Kulić imala već unaprijed osmišljen plan da napiše “NN”. Kako bi njihova porodica imala nasljednika. Samim tim što će Željko nositi prezime Kulić, a ne Marinković. Međutim, kada je za to čula Marija Kulić, odmah se oglasila i osula paljbu po Ivanu.

– Mi smo planirali da on bude “NN” jer smo znali da od njega nema ništa. Neću da idem uopšte da on potpisuje prelazak djeteta preko granice. Da me uslovljava novcem ili Miljanu: “Daj mi 500 eura da ti potpišem saglasnost”. Tako da je napisan “NN” i zbog toga što nije podržao njenu trudnoću. Da
se dijete rodi, za vrijeme njene trudnoće je pričao: “Dabogda ti se raspalo to što nosiš u stomaku”. Kleo je nerođeno dijete dok je bilo u stomaku i naravno da će da bude “NN” do kraja života – rekla je Marija.

A kada smo je upitali za navode da će se Ivan pozabaviti oduzimanjem djeteta, to jeste starateljstva nad Željkom, rekla je:

Zaprijetila!

– Jede on go**a, kakvo dijete će on da oduzme?! Prvo, ko će njemu dijete da da?! A drugo, hvata na priču da ponovo kao neke poene sakupi u narodu samo da bi nervirao Miljanu. Niti je njemu stalo do djeteta, niti će on dijete da čuva, niti je pokazao volju za tim. Samo mlati praznu slamu. Što kaže Miljana: “Psi laju, karavani prolaze”, veži ti mačku o rep sve što kaže Ivan. Moja istina ide preko svih laži.

– Kome ja da dokazujem?! Ivanu?! Bože me sačuvaj, ni slučajno. Normalno da je privremeno starateljstvo kada je ona duže od mjesec dana van kuće, to je zakonska obaveza! Nemam šta ja više da pričam o djetetu. Naravno da nije htio da pošalje, neće više nikada u životu ni da ga vidi. Ni da primi poklon od njega. To je sve snimljeno i kada Željko bude porastao, pustiće mu se svi snimci koje je pričao za njega. Da dijetetu bude jasno kakav je to monstrum i zašto nema kontakt sa njim – rekla je Kulić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS