calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Malo košarka, malo moda: Lebron Džejms pojavio se kao model u novoj kampanji modnog brenda Louis Vuitton

Objavio: RHT
06/01/2024 1:35 PM

NBA legenda Lebron Džejms pojavila se u ulozi modela u novoj kampanji Louis Vuittona. Pharellova kolekcija Louis Vuittona za proljeće/ljeto 2024. s Lebronom u prvom planu pojavila se na web stranici marke i društvenim mrežama.

Lebron Džejms (James) je na službenim fotkama kampanje obučen od glave do pete u LV. Na nekim fotkama pod rukom drži samo jednu Speedy torbu za razliku do Rihanne koja je u kampanji za marku imala ih na rukama nekoliko.

Kako piše Highsnobiety, LeBron James također je bio glavni dio Pharrellova Louisa Vuittona od samog početka, još u junu 2023. kada je sjedio u prvom redu na reviji LV SS24 koja se održala na histrojskom mostu Pont Neuf.

“Fantastično”, “Izgleda odlično”, “Predivan”, “Ovo je previše”, “Kakva fantastična kombinacija”, “Savršeno”, “Prodaja je upravo vrtoglavo porasla”, “Kralj”, “Volim ovo”, “Tako je lijep”, “Najveći svih vremena”, “Veličanstveno”, neki su od komentara ispod LV objava kampanje na Instagramu.

Lebron je u međuvremenu viđen kako nosi Pharellove LV torbe i možda je bio jedan od sretnih VIP osoba koje su se dočepale vodeće torbe naziva Millionaire Speedy Bag dostupne isključivo za LV-ove prijatelje i porodicu. Cijena te torbe je, kao što joj i ime sugeriše, milion dolara.

Nova Louis Vuitton kolekcija za muškarce proljeće/ljeto 2024. dostupna je za kupovinu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Index

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS