calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

LUNA O POMIRENJU GAGIJA I ANABELE? Vrijeme je za bebe?

Objavio: RHT
25/09/2024 6:00 PM

LUNA O POMIRENJU GAGIJA I ANABELE?

Blogerka Luna Đogani nedavno je progovorila o mogućnosti pomirenja svojih roditelja, Gagija i Anabele, što je izazvalo interesovanje javnosti.

LUNA O POMIRENJU GAGIJA I ANABELE?/Foto: printscreen

U jednom od svojih intervjua, Luna je izjavila da vjeruje kako bi vrijeme moglo izliječiti stare rane između njih dvoje. Iako je njihov odnos bio turbulentan tokom godina, Luna je optimistična. “Mislim da je vrijeme da ostave prošlost iza sebe, zašto ne? Vrijeme je za bebe i sretnu porodicu,” našalila se Luna, aludirajući na mirniju budućnost.

Njeni komentari su pokrenuli val spekulacija među fanovima, koji se pitaju da li je pomirenje moguće i da li bi to donijelo stabilnost cijeloj porodici. Ipak, Gagi i Anabela zasad nisu komentarisali ove izjave, ostavljajući sve u neizvjesnosti. Lunin stav odražava njenu želju za porodicom u kojoj vladaju harmonija i ljubav, a fanovi nestrpljivo prate daljnji razvoj situacije. Detaljnije o tome šta je rekla poslušajte u nastavku:

Čitajte i MOŽE LI ODVRATNIJE?! Miona u krevetu uradila ovo Ša! SKANDAL U SPAVAĆOJ SOBI

Učesnica rijalitija Miona Jovanović napravila je skandal u spavaćoj sobi, kada je dečka Nenada Aleksića Ša počela ljubiti po nozi!

Miona u krevetu uradila ovo Ša!

Naime, drugi učesnici prisustvovali su scenama koje su mnoge ostavile u šoku. Budući da to niko nije očekivao od nje, niti se tako ranije ponašala po rijalitiju.

Kako se reper žalio na to da ga već neko vrijeme boli noga, koju je navodno uganuo, ona se ponudila da ga izmasirala. Usput je ljubila predio koji ga boli, a koji se nalazi tik do stopala.

Podsjećamo, bivša rijaliti učesnica Žana Omnia riješila je da raskrinka Mionu Jovanović i njenog dečka Nenada Aleksića Ša. Tim povodom dala hje svoj sud o njihovom dosadašnjem odnosu. Ona tvrdi da će Miona da završi u ludnici i da Ša samo koristi kako bi napredovala u karijeri. Kao i da sa njim ne planira da pravi porodicu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS