calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

LUKA JOVIĆ KUPIO SOFIJI POKLON OD 90.000 EURA

Objavio: RHT
11/07/2023 9:59 AM

Bijeljinac Luka Jović ne štedi na novcu kad je u pitanju njegova vjerenica Sofija Milošević, s kojom će uskoro i zvanično stati na ludi kamen.

Foto: Printscreen instagram

Fudbaler je nedavno obradovao manekenku i modnu dizajnerku skupocjenim zlatnim satom čija je tržišna cijena nevjerovatnih 90.000 eura!

Kako saznajemo od dobro obavještenog izvora bliskom ovom paru, Luka je preko svojih veza uspio da za samo nekoliko mjeseci dođe do sata koji se čeka i po nekoliko godina, kako bi Sofiji ispunio želju da ga ima. O tome je navodno maštala već duže vreme…

U pitanju je časovnik od roze zlata brenda “Patek Filip”, i to model “Nautilus”. Ona posjeduje žensku verziju muškog modela. Najveća razlika između muškog i ženskog modela je, inače, u kalibru i dizajnu kazaljki.

Da je oduševljena poklonom budućeg supruga vidi se i na fotografijama koje Sofija postavlja na društvene mreže, a u kojima je skupocjeni sat u prvom planu, i to pored nakita najpoznatijih juvelirskih kuća, kao što je “Kartije”, čije modele nosi već godinama.

Ovo nije prvi put da fudbaler Fiorentine svoju vjerenicu iznenadi poklonom od čije cijene se običnim smrtnicima zavrti u glavi. Tako su mediji još na početku njihovog zabavljanja pisali o tome da je Luka iznenadio Sofiju romantičnim putovanjem u Rim, te da joj je tada kupio sat od 10.000 eura kako bi zauvijek imala uspomenu na njega, dok se prošle godine i sama pohvalila “Kartije” nakitom koji je dobila za rođendan.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Sofija se nedavno bez velike pompe i prisustva medija krstila u crkvi Ružici na Kalemegdanu. Ona je već duže vreme imala želju da se krsti, a ovo je bio i neophodan preduslov kako bi sa Lukom uskoro sklopila crkveni brak, koji njih dvoje planiraju već duže vreme, ali tu svoju želju nisu uspeli da sprovedu u delo zbog pandemije koronavirusa, ali i Sofijine druge trudnoće.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS