calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za ovu sedmicu i avgust: Meteorolozi posebno upozoravaju na ovo Matora bez dlake na jeziku: Anđelo voli dječake, ANITA JE UČESNIK VELIKE PREVARE! Nestala djevojčica (12) u Hrvatskoj: MUP raspisao potragu Stanislav progovorio o vjenčanju sa Majom! USLOVLJEN JE DA JE OŽENI ZBOG OVOGA! Begović: Cijeli nastup je disao, imao je neki život koji je meni i trebao RASKINULI ANITA I ANĐELO!? Isplivao DOKAZ o prekidu ljubavne veze SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…”

LEPA NINA IZ ZEMUNA SE BAVI POSLOM OD KOJEG I MUŠKARCI BEŽE – PRLJAVA JE DO LAKATA: Jedina je žena u Srbiji koja ovo RADI! UŽIVA U TOME! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/11/2022 12:01 PM

Oko 80 odsto njih su šokirani, ima jedan deo njih koji ne vole to, ali većina je prezadovoljna i srećni su kada me vide.

Dvadesetpetogodišnja Nina Svilarić iz Zemuna je automehaničarka koja obožava svoj posao, a ljubav prema četvorotočkašima, kaže, rodila se još u tinejdžerskom periodu.

Foto: Instagram/Printscreen

Moja ljubav prema automobilima je počela sa nekih 18 godina. Odvezla sam auto koji sam imala u automehaničarsku radionicu i kada sam videla sav taj alat i kako se popravljaju ta vozila to me je zainteresovalo“, kaže Nina.

Mušterije koje su pretežno muškarci su zadovoljni njenim uslugama, mada je nekima potrebno da se priviknu na to da je majstor žensko.

Oko 80 odsto njih su šokirani, ima jedan deo njih koji ne vole to, ali većina je prezadovoljna i srećni su kada me vide. Odmah su tu i komentari „kako tako lepo žensko da radi taj posao“, ali ja mislim da svako treba da se izbori da radi ono što voli“, ispričala je Nina za ovdašnje medije.

Podršku nalazi u svom partneru koji je takođe automehaničar i sa kojim obožava da poriča o poslu.

Upoznali smo se jer smo radili jedno preka puta drugog. Često razmenjujemo znanja i poslove, i snalazimo se u svemu. Veoma sam zahvalna što imam njega i što mi pomaže u svakom momentu. Kada posle posle dođemo kući i dalje pričamo o poslu“, objasnila je lepa Nina.

(hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS