calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

“Legla” mu je prijava! Ko se to “nameračio” na Filipa Cara?

Objavio: RHT
14/05/2024 10:20 PM

Kome smeta Filip Car?

Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, oglasio se putem svog Instagram profila i tom prilikom se fanovima požalio kako je dobio prijavu.

Kome smeta Filip Car?/Foto: ATA Images

Naime, Cara su pojedini korisnici pomenute mreže prijavili nakon što ih je vrijeđao. Zbog niza prijava, Filipov profil je sada “ograničen na sedam dana”.

– Kad hejtera počastim porukom, pa me prijavi Instagramu – napisao je on.

Podsjetimo, Filip je nedavno dobio kćerkicu sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić, a ponosni roditelji su nasljednici dali ime Leona.

Car je kćerku i djevojku izveo iz bolnice nakon porođaja, a nedugo zatim je otišao u svoju rodnu Crikvenicu kako bi završio opremanje vile gdje će se uskoro svi živjeti.

Čitajte i Džejla Ramović otkrila da li bi danas izabrala Mariju Šerifović za mentoricu

Džejla Ramović je u novom intervjuu, između ostalog, otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora u Zvezdama Granda te se osvrnula na to koliko je ovo takmičenje promijenilo njen život.

– Sjećam se kada sam došla da smo se tada skupljali svi u restoranu pored i bilo nas je nenormalno mnogo. Ja sam u autu obukla ono što ću obući kada sam pjevala ‘Crno i belo’ na mom prvom pojavljivanju u Zvezdama Granda. Sjećam se tog spremanja u automobilu pa sam sjela u restoran. Završila nešto tu kratko i onda na binu direktno, ali ja to sve vidim kroz maglu – rekla je.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS