calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na kolegicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je shizofreničarka” Šta se događa s Lunom Đogani otkako Marku Miljkoviću prijeti sedam mjeseci zatvora? Evo svih detalja… Djevojka iz BiH se pohvalila iznenadnim gostom na svadbenom fotografisanju, prišao im Vin Dizel Fatima ne može da gleda Janu dok priča o svadbi sa Elmedinom i naređuje joj! Nije mu dugo trebalo: Pogledajte prvi gol Kilijana Mbapea za Real Madrid Konačno se saznalo ko je moćnik kojeg je osvojila Milica iz Niša: Prebogati milioner osvanuo, gledajte ga samo KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ NA JAHTI Isplivale obnažene slike, Manuela se odmah pokajala! “Nismo imali za hljeb! Nosili smo tuđe stvari, bili smo mnogo siromašni!” TRIK FX “Ne stidimo se!” U dijelovima Crne Gore i Hrvatske zabilježeno snažno nevrijeme, temperatura padala i za 18 stepeni Žestoka rasprava Pešića i Đokovića: Šta je iznerviralo Novaka, zbog čega mu se Kari pravdao ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana uzjahala Elmedina i zavalila mu šamarčinu: Ne može se obuzdati (VIDEO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantjelesnom oplodnjom KAČAVENDA BLOKIRALA DRUŠTVENE MREŽE EKSPLICITNOM FOTOGRAFIJOM! Isplatilo joj se brukanje na OI: Katastrofalan nastup donijeće joj milione dolara SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve objelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” IMALA SAM ODNOSE U KOLIMA USRED BIJELA DANA Pjevačica progovorila o svojoj intimi, šok!

Kejt Midlton pozvala Megan Markl da smiri tenzije: “Primorana je da bude mirotvorac”

Objavio: RHT
14/08/2024 4:30 PM

Kejt Midlton pozvala Megan Markl da smiri tenzije

Sada britanski mediji pišu da je nakon što je Skobi objavio svoju knjigu princeza od Velsa kontaktirala s Markl

Midlton i Markl. Platforma X

Odnos Kejt Midlton (Kate Middleton), princeze od Velsa i supruge princa Vilijama, i Megan Markl (Meghan Markle), vojvotkinje od Saseksa i izabranice princa Harija, već godinama je tema u svjetskim medijima.

Jasno je bilo da se ne vole i da jedna drugoj dosta toga zamjeraju. Kejt je zamjerala Megan što je nonšalantno ušla u cijelu priču i mislila da je sve to šala i zabava. Megan je zamjerila Kejt što joj se ova “nije našla”.

Kako sada javlja “Mirror”, Kejt Midlton je, navodno, ponovo telefonirala Megan.

Vjeruje se da je princeza od Velsa uputila ovaj poziv kako bi “smirila tenzije” nakon što je Omid Skobi, novinar za kog se priča da je blizak s Megan Markl, objavio biografiju “Završna igra” (“Endgame”) Koja se bavi odnosima u kraljevskoj porodici.

Vojvotkinja od Saseksa je u intervjuu koji je dala Opri Vinfri (Oprah Winfrey) 2021. tvrdila da je neko u porodici brinuo tokom njene trudnoće koje će boje biti koža njenog sina Arčija. S obzirom na to da je ona afroameričkog porijekla, a Skobi je isto ponovio u svojoj knjizi.

Kejt Midlton pozvala Megan Markl da smiri tenzije

Kasnije su mediji prenijeli da je u Nizozemskoj biografija povučena iz prodaje. Jer su kao “kraljevski rasisti” imenovani Kejt Midlton i kralj Čarls (Charles), što nije bilo planirano i imena osoba koje su navodno brinule o boji kože dječaka nisu navedena u knjizi.

Sada britanski mediji pišu da je nakon što je Skobi objavio svoju knjigu princeza od Velsa kontaktirala s Markl.

– Ubrzo nakon što su se pojavile optužbe iz knjige, Kejt je pozvala Megan da raščisti stvari – rekao je za “In Touch Weekly” izvor blizak porodici i dodao da je kralj Čarls zatražio od snahe da pozove Harijevu suprugu.

– Čarls je primorao Kejt da postane mirotvorac nakon što je Vilijam to odbio.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS