calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO)

KEJT MIDLTON OVAJ TRIK KORISTI GODINAMA: Ovako noge izgledaju duže i tanje! (FOTO)

Objavio: RHT
11/02/2022 9:00 AM

Kejt Midlton, princ Čarls i Kamila pojavili su se na svoj prvoj zajedničkoj kraljevskoj dužnosti kao trio. Posetili su centar za umetnost i kulturu koji vodi prinčeva fondacija smešten u umetničkom kompleksu Trinity Buoy Wharf na reci Temzi u Londonu.

Foto:Printscreen/Profimedia

Vojvodkinja od Kembridža mnogo je puta sa suprugom princem Vilijamom bila deo zajedničkih dužnosti s princem od Velsa i vojvotkinjom od Kornvola, ali ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bez Vilijama.

U dobrom raspoloženju, Ketrin, Čarls i Kamila stigli su u centar Trinity Buoy Wharf, a lepa vojvotkinja odmah je ukrala poglede u sivoj haljini-kaputu modne kuće Ketrin Voker. Komad izgleda jako poznato što i ne čudi jer ga je Kejt nosila već nekoliko puta, između ostalog i u martu 2019. kada je posetila muzej Foundling.

Foto:Printscreen/Profimedia

Savršeno krojena haljina osvaja čistim, elegantnim dizajnom, a šivena je posebno za vojvotkinju od Kembridža. Reč je o modelu koji se naziva haljina-kaput jer krojem podseća na kaput. Model je izrazito strukiran, u gornjem delu usko prianja iz telo dok se donji deo lepo širi i ima falte i seže do kolena. Crna kragna pruža lep kontrast sivoj boji haljine, kao i kaiš sa crnom kopčom koji dodatno naglašava uski struk 40-godišnje vojvotkinje.

Ovaj odevni komad već je klasika u ormaru  Kejt Midlton kao i druge haljine i kaputi s potpisom modne kuće Ketrin Voker koje često nosi. Odeću francuske dizajnerke s londonskom adresom Ketrin Voker, koja je preminula 2010. godine, obožavala je da nosi i princeza dajana, a tu ljubav očigledno je “nasledila” i Ketrin.

Foto:Printscreen/Profimedia

Debele crne grilonke i crne cipele sa blok štiklom Gianvito Rossi, koje takođe često nosi, savršeno su se uklopile uz haljinu, a kako se boja cipela stopila s bojom čarapa, nastao je efekat koji noge dodatno izdužuje i čini još vitkijim. Crna mini torba luksuznog britanskog brenda Mulberry zaokružila je besprekorno sofisticirano modno izdanje Kejt Midlton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS