calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

KARAMBOL! U Elitu unijeli informaciju da je Aleksandra Nikolić trudna! Pogledajte Janjuševu reakciju

Objavio: RHT
02/10/2023 6:30 PM

Nova učesnica prekršila je pravilo i unijela vijest iz spoljnog svijeta

FOTO: Printscreen

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, ostala je u drugom stanju sa bivšim vjerenikom Filipom Carem. Ova informacija stigla je i do ukućana rijalitija “Elite”, što je šokiralo mnoge.

Marko Đedović podijelio je tu vijest sa Markom Janjuševićem Janjušem i Aneli Ahmić.

– Nisam ti rekao. Aleksandra je trudna sa Filipom, ova nova mi je ispričala. Kad su novi ulazili, Aleksandra je bila u studiju, pa se Filip uključio… – rekao je Đedović, dok je Marko bio u šoku.

– Treći mjesec? – pitao je Janjuš.

– Treći. Maja je dala sve prepiske sa Carem, sve što joj je pisao posljednjih dana. Karambol, Maja je napravila haos. Izgleda da nisu višu zajedno, čim se svađaju u studiju. Valjda je ovaj švrljao, htio da ima nešto sa strane – šaputao je Đedović.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS