calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

Kako živi Janjuš u Njemačkoj? Kako radi njegov klub? Švabice su slatke, ali ove iz rijalitija su?

Objavio: RHT
24/09/2024 8:00 PM

Kako živi Janjuš u Njemačkoj? Švabice su slatke, ali ove iz rijalitija su?

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i učesnik brojnih rijalitija, trenutno živi u Njemačkoj, gdje vodi klub koji je brzo postao popularno mjesto za izlaske.

Kako živi Janjuš u Njemačkoj? Švabice su slatke, ali ove iz rijalitija su?

Prema njegovim riječima, posao u klubu ide odlično, a često privlači i goste iz regiona. Janjuš je na društvenim mrežama više puta podijelio da mu život u Njemačkoj prija, iako mu povremeno nedostaje Balkan. “Švabice su slatke,” našalio se jednom, dodajući da mu pažnja nije strana ni u Njemačkoj. Ipak, uvijek povuče paralelu sa ženama iz rijalitija, napominjući da one koje je upoznao tamo često dolaze sa specifičnim karakterima i dramatičnim ponašanjem.

Iako je postao poznat po učešću u rijaliti programima, sada je fokusiran na poslovni uspjeh u inostranstvu. Janjuš se trudi ostaviti prošlost iza sebe, gradeći novi život u Njemačkoj, dok ga publika iz regiona i dalje prati s velikim interesovanjem. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i Žana raskrinkala Mionu i Ša: On će na kraju da završi u ludnici zbog nje!

Bivša rijaliti učesnica Žana Omnia riješila je da skrozu raskrinka Mionu Jovanović i njenog dečka Nenada Aleksića Ša.

Naime, ona je dala svoj sud o njihovom dosadašnjem odnosu.

Žana raskrinkala Mionu i Ša

Tvrdi da će Miona samo koristi Ša kako bi napredovala u karijeri. Kao i da sa njim ne planira da pravi porodicu.

 Ispratila sam dobro šta se trenutno dešava sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša i ništa me nije iznenadilo – rekla je Žana za “Star” i dodala:

– On će na kraju da završi u ludnici zbog nje. Koliko mogu da vidim, Miona je ta koja non stop pravi probleme. Ako su zajedno ušli da zarade novac, onda ona ne treba da u međuvremenu da mu nameće to. Da nije trebalo da ulaze zajedno i da je sve greška. Nadam se da će Ša biti pametan, da neće bježati i da se neće okolo zaduživati. Mioni mora odmah da objasni gdje su došli i zbog čega. Meni je svakako malo i žao Ša. Ona njega samo koristi i ne planira koliko znam da mu rodi dijete

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS