calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

Jovana Tomić Matora izabrala egzotičnu destinaciju za medeni mjesec: Evo kada će biti svadba u Beogradu!

Objavio: RHT
22/07/2023 8:29 PM

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović viđene su u jednom tržnom centru, gdje su razgovarale i o svadbi koja se nedavno obavljena na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, kao i planovima za bližu budućnost.

Nekadašnje zadrugarke, naime, spremne su za medeni mjesec. Prema Matorinim riječima, otputovaće na Zanzibar i tamo proslaviti svoje sudbonosno „da” – veoma daleko od znatiželjnih pogleda.

Foto:  Printscreen/Instagram 

Utisci sa vjenčanja, pak, još uvijek se sležu i moraće da se još malo odmore prijee velike svadbe u Beogradu koju je Jovana najavila, objasnila je ona za domaće medije.

– Fenomenalno je bilo… Još uvijek sumiramo utiske. Planiramo i veliku svadbu u Beogradu, ali mi je prvo potrebno da se odmorim – istakla je Tomić za „Informer”, dok se Stanojlović nadovezala riječima:

– Utisci se još uvijek nisu slegli. Mislila sam da je mnogo lakše, iako je na meni bilo samo da kupim vjenčanicu, a oraganizacija je bila na Jovani. Kasnije nam se pridružilo i moje dijete.

Podsjetimo, Anita i Jovana upoznale su se tokom „Zadruge 6″. Tomić za sobom ima niz i prilično turbulentnih veza, dok je Stanojlović ovo prva istospolna zajednica. Kada se udala, uzela je Jovanino prezime.

 

– Od utorka se prezivam Tomić! Promijenila sam prezime i na Instagramu. Kad je bio prvi ples, Jovana je plakala kao kiša. Kad sam to vidjela i meni su krenule suze, a onda i Sandri Rešić! Imala sam loše mišljenje o njoj, nisam je gotivila, a najviše mi je pomogla oko spremanja. Čak sam uspjela da udarim glavu dok sam oblačila vjenčanicu, imam čvorugu – govorila je ona prisećajući se svadbe, prenosili su mediji.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS