calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

“JOŠ TE MALI VOLI BESKRAJNO!” Terza u lajvu priznao da voli Milicu – otkrio da ju je trudnu sanjao

Objavio: RHT
26/10/2024 11:55 PM

Terza priznao da voli Milicu

Sad je sve jasno!

Terza priznao da voli Milicu / Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Borislav Terzić Terza riješio je da se obrati svojoj trudnoj vjerenici Milici Veličković, pored toga što je raskinuo sa Sofijom Janićijević.

Terza priznao da voli Milicu

On se odvojio u kuhinji pa je pjevajući pjesme izgovorio da je ju je sanjao i da je i dalje voli.

– Ne sanjam ja tebe slučajno, ptico moja bijeli labude. Još te mali voli beskrajno… – pjevao je Terza.

Podsjetimo da Borislav strahuje od Milicinog ulaska u rijaliti o kojem svakodnevno priča. Neznajući da ga je ona ostavila i odlučila da ga ne potpiše kao oca djeteta koje će se u januaru roditi.

TERZA PRIPREMA HLADNU OSVETU ZA ŠA! Sprema se da uništi njegovu vezu sa Mionom

Pročitajte i: TERZA PRIPREMA HLADNU OSVETU ZA ŠA! Sprema se da uništi njegovu vezu sa Mionom.

Borislav Bora Terzić odlučio da isprovocira Mionu Jovanović!

TERZA PRIPREMA OSVETU ZA ŠA

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju je sprovedena anketa u kojoj učesnici glasaju za najdrskiju osobu.

Iznenađenje za mnoge je bilo kada je Stefan Karić dobio ovo priznanje, izjavivši da voli ovu osobinu kod žena. Borislav Bora Terzić je istakao da mu je Anđela Đuričić na prvom mjestu, a potom slijedi Miona Jovanović, koju je prošle godine već naveo.

Više saznajte OVDJE.

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI! Napravili haos u RINGU

Pročitajte i: MENSUR I STANISLAV OČI U OČI! Napravili haos u RINGU.

Stanislav Krofak i Mensur Ajdarpašić ponovo su izazvali lavinu komentara.

MENSUR I STANISLAV OČI U OČI

Foto: Instagram

Fitnes trener Mensur Ajdarpašić i MMA borac Stanislav Krofak ponovo su privukli pažnju javnosti. Ovog puta svojim prijateljskim mečem u ringu.

Ova dva bivša takmičara rijalitija su svoj susret objavili na Instagramu, gdje su izazvali lavinu komentara na račun njihovih izvajanih tijela.

Mensur Ajdarpašić i Stanislav Krofak su odlučili da svoj sportski duh pokažu kroz prijateljski meč u ringu. To je izazvalo veliku pažnju njihovih pratilaca na društvenim mrežama.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS